Grupul CEZ in Romania are o noua echipa de management

de CP     HotNews.ro
Marţi, 1 iulie 2014, 15:44 Economie | Energie

Martin Zmelik a preluat conducerea afacerilor CEZ din Romania, incepand cu 1 iulie, inlocuindu-l pe Jan Veskrna dupa un mandat de 9 ani. La carma operatiunilor Grupului a fost numita Doina Vornicu, inlocuita de Ion Dobrescu pe pozitia sa anterioara de Director Executiv si Membru al Directoratului CEZ Distributie, informeaza CEZ Romania printr-un comunicat de presa.

Astfel, dupa 9 ani la conducerea portofoliului CEZ in Romania, Jan Veskrna isi incheie mandatul sau de Manager de Tara si Presedinte al Directoratelor CEZ Romania si CEZ Distributie.

Zmelik si-a inceput cariera in Grupul CEZ in ianuarie 2005, cand a preluat sarcina de a crea si dezvolta portofoliul international al Grupului CEZ din pozitia de Director de Operatiuni Internationale. Inainte de a se alatura echipei CEZ, a absolvit Facultatea de Management din cadrul Universitatii Economice din Praga, obtinand si titlul de MBA in cadrul U.S. Business School, iar ulterior a lucrat in domenii diverse, precum: domeniul financiar, IT si management de proiect.

Martin Zmelik a venit in Romania in februarie 2010, pentru a ocupa pozitia de Director de Operatiuni in cadrul Grupului CEZ in Romania. Preluarea mandatului de catre Martin Zmelik atrage o serie de noi promovari in cadrului Grupului. Cea mai importanta dintre acestea este numirea Doinei Vornicu in pozitia de Director de Operatiuni a Grupului CEZ in Romania, avand in vedere ca pentru prima data in istoria CEZ din Romania, cea de-a doua pozitie ca importanta strategica la nivelul Grupului este acordata unui manager roman. Timp de 5 ani, Doina Vornicu a condus CEZ Distributie din pozitia de Director Executiv si Membru al Directoratului. Doina Vornicu are o cariera de peste 28 de ani in domeniul energetic. Pentru pozitia de conducere a CEZ Distributie a fost numit Ion Dobrescu. Acesta activeaza in domeniu inca din anul 1982.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

1274 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi