Pentru 800 de familii din Ardeal si Moldova, factura E.ON pe luna decembrie ar putea sa nu coste nimic, daca prietenii ii inscriu in campania "Daruieste Lumina Craciunului" pana pe 31 decembrie.

Campania Daruieste Lumina CraciunuluiFoto: E.ON Romania

Cum functioneaza? Foarte simplu: trebuie doar sa ai un cont de facebook, sa stii numele celor carora vrei sa le daruiesti si adresa. Ideal si un cod de client E.ON, sa poata fi gasiti mai repede. Campania pune la bataie 185.000 de kwh, care vor ajunge la cele 800 de familii, fara nici o alta conditie decat ordinea inscrierii de catre cunoscuti sau prieteni - si bineinteles sa fie clienti E.ON. Mai mult, pentru 10 dintre acestia exista un ajutor mai consistent: gratuitate pe un an (in limita a 2500 de kwh)!

Iata si link-ul direct unde puteti sa faceti inscrierea chiar acum. www.facebook.com/daruiestelumina/app/166601787701670 1/

Kilowatii au fost adunati in 800 de pachete a cate 200 de kwh fiecare, care in medie reprezinta consumul lunar al unei gospodarii. Practic, donatia se va realiza prin intermediul facturii lunare a abonatului. Ca si in campania de Paste, toata cantitatea e donata de E.ON Energie Romania si nu presupune nici un cost din partea donatorului. Doar cateva minute si bunavointa!

Campania se desfasoara intre 16 - 31 decembrie 2015. Ca si la precedenta campanie de Paste, cuvantul cheie este "altruism". E.ON doneaza kilowatii, insa este nevoie de comunitate, de oameni pentru a decide unde se duc si ce nevoi implinesc.

Fiecare din utilizatorii care acceseaza aplicatia trebuie sa inscrie o scurta poveste a cazului respectiv, iar persoana pentru care se solicita ajutorul il va primi, daca informatiile redate sunt reale si poate fi identificata in baza de date a abonatilor E.ON.

Nu este nevoie sa fii abonat E.ON ca sa faci o propunere de donatie, insa este nevoie sa fii abonat pentru a o putea primi. E.ON Romania va verifica doar daca persoana recomandata in aplicatie este client E.ON, respectiv daca numele, adresa si codul de client sunt corecte. Donatia se va realiza apoi in ordinea inscrierilor, pana la epuizarea celor 800 de pachete. Sunt peste 3 milioane de persoane in Ardeal si Moldova, clienti ai E.ON Energie Romania.

Campania "Daruieste Lumina Craciunului" este cea din urma campanie dintr-o serie de proiecte si actiuni programate pentru 2015, an in care compania E.ON Romania marcheaza 10 ani de prezenta pe piata de energie locala.