Michael Boersma renunta la functia de membru in Consiliul de Administratie al Electrica

de CP     HotNews.ro
Miercuri, 10 februarie 2016, 20:30 Economie | Energie

Consiliul de Administratie al Electrica SA a luat act, in sedinta din 10 februarie 2016, de faptul ca Michael Adriaan Maria Boersma a decis sa renunte, incepand cu data de 1 mai 2016, la calitatea de membru in Consiliul de administratie al companiei, se arata intr-un comunicat al companiei.

Pana la data de 1 mai 2016, Michael Boersma va continua sa isi exercite atributiile de membru in Consiliul de Administratie al Electrica SA.

Presedintele Consiliului de Administratie al Electrica SA, Cristian Busu, a solicitat Comitetului de nominalizare si remunerare, demararea procedurilor pentru identificarea unor candidati care ar putea prelua responsabilitatile de membru in Consiliul de Administratie al Electrica SA incepand cu data de 1 mai 2016.

Michael Adriaan Maria Boersma este consultant senior, presedinte si membru in Consiliul de administratie al mai multor companii, fundatii, institutii si organisme consultative. Intre 2003 si 2009, a fost director general si presedinte al Essent, cea mai mare companie integrata de utilitati din Olanda. Michael Boersma a ocupat, intre anii 2000 si 2003, functia de presedinte al Shell Global Solutions. Boersma este membru in Consiliul de Administratie al Electrica SA din septembrie 2014.

Electrica SA este administrata de un Consiliu de Administratie compus din sapte membri: Arielle Malard de Rothschild, Cristian Busu, Ioana Alina Dragan,  Corina Georgeta Popescu, Bogdan George Iliescu, Michael Adriaan Maria Boersma si Pedro Mielgo Alvarez. Presedintele CA este Cristian Busu, care detine si functia de secretar de stat in Ministerul Energiei.


Citeste mai multe despre   [P] Apeluri pentru expresii de interes pentru finantarea IMM-urilor prin Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate

Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate va finanta intreprinderi mici si mijlocii cu pana la 59,3 milioane euro, suma alocata din Programul Operational pentru Competitivitate 2014-2020, cofinantat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala. Programul a fost lansat in septembrie 2016 de catre Fondul European de Investitii si Guvernul Romaniei pentru a accelera accesul la finantare IMM-urilor inovatoare romanesti, prin intermediul unor intermediari financiari (institutii financiare cum ar fi banci sau manageri de fond).

930 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version