​Actionarii Romgaz au numit pe 25 martie doi noi membri in Consiliul de Administratie, pe doua posturi ramase vacante. Unul dintre ei este Aristotel Marius Jude, secretar de stat in Ministerul Energiei, iar celalalt este Sebastian Gabriel Tcaciuc, care mai este membru si in Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica. Aristotel Marius Jude a fost pana in decembrie, cand a fost numit secretar de stat, membru in PSD Medias si administrator al AMGAZ, societate de inmagazinare a gazelor, la care GDF (ENGIE) detine 65% din actiuni, iar Romgaz 35%.

Aristotel Marius Jude a lucrat ca director de Cooperare si Relatii Corporatiste al Romgaz si a fost presedinte al CA la operatorul municipal de drumuri din Medias, Gospodaria Comunala. A fost membru PSD, la organizatia Medias, unde a cumulat functiile de vicepresedinte si de purtator de cuvant al filialei.

Sebastian Gabriel Tcaciuc a fost, in perioada 2005-2013, director de investitii la Advent International. In 2013 a fost membru in Consiliul de Administratie al CFR SA, iar acum este in Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica.

Aristotel Marius Jude a fost numit administrator la Romgaz in locul lui Dragos Dorcioman, care si-a incheiat mandatul. Sebastian Gabriel Tcaciuc a fost numit in locul Soranei Baciu, care si-a dat demisia. Sorana Baciu este secretar de stat la Ministerul Economiei.

UPDATE Actionarii nu au votat bugetul de venituri si cheltuileli al companiei pe 2016. In aceste conditii, urmeaza sa fie intomit un nou buget.