Ministerul Energiei a demarat procesul de recrutare a unor administratori la trei companii importante pe care le are in subordine: Complexul Energetic Oltenia, Societatea de Administrare a Participatᅩiilor in Energie (SAPE) si Oil Terminal.

"Azi am demarat efectiv depunerea de candidaturi pentru pozitiile de administratori la trei dintre companiile aflate sub autoritatea Ministerului Energiei. Cele trei companii sunt Complexul Energetic Oltenia, Societatea de Administrare a Participatᅩiilor in Energie si Oil Terminal. E un moment important in care cei interesati de schimbare, de reprofesionalizare si management profesionist au o sansa reala sa contribuie la buna administrare a societatilor de stat. Sper ca numarul candidatilor va fi mare si ca ne aflam la inceputul unui drum de neintors in ceea ce priveste guvernanta corporativa a intreprinderilor publice", a anuntat Victor Grigorescu, ministrul energiei.

Termenul de depunere al candidaturilor este 13 mai 2016. Candidatii declarati admisi la etapa de selectie a dosarelor vor fi invitati la un interviu, ale carui coordonate vor fi anuntate ulterior persoanelor vizate. Vezi aici mai multe amanunte.