Complexul Energetic Oltenia are un nou membru in directorat: un cetatean german, care lucreaza in Rusia si care a avut activitati in Coreea de Nord, China si Kargazstan
Din 2008 detine in Germania firma K.u.K. Engineers. Din 2013 are un contract cu o firma din domeniul carbunelui Karakan Invest din Moscova, unde este director tehnic.
Documentul mai arata ca in 2015 a lucrat pentru firma Elpro si a fost manager in trei proiecte din domeniului aurului si cuprului, in zona Banatului. Proiectele au esuat din cauza ca nu erau viabile, se precizeaza in document.
Legaturi cu Romania a avut si in perioada 2007-2008 cand a a fost manager in cadrul firmei Kemna Materiale de Constructii din Ploiesti. Dupa trei ani in Coreea de Nord, China si Kargazstan, in 2012 s-a intors in Romania unde a fost inginer de proiect in domeniul exploatarii aurului pana in 2013, cand si-a inceput activitatea in Rusia. In Coreea de Nord si China a fost manager in mine de exploatare a talcului. Cateva luni, in perioada 2011-2012, a lucrat si pentru compania Olympus Pacific Minerals din Toronto, de unde ar fi demisionat din motive personale.
In cei peste 35 de ani de activitate a avut o serie de contracte in domeniul minier, la mai multe firme, in diverse tari: Rusia, Germania, Romania, SUA, Vietnam, Malaysia, Kargazstan, Coreea de Nord, China, Guyana si Republica Dominicana. In China, Coreea de Nord si Kargastan a lucrat in perioada 2008-2011, imediat dupa ce a parasit Romania.
Potrivit Complexului Energetic Oltenia, Klaus Leiders il va inlocui pe Adrian Mircea Teodorescu, care a fost revocat din functia de membru al Directoratului, acesta aflandu-se in perioada de aviz pana la data de 5 august 2016. Directoratul companiei va fi format incepand cu data de 6 august 2016, din cinci membri: Ilie Ionel- presedinte, Daniel Antonie – membru, Laurentiu Ciobotarica- membru, Ovidiu Balacescu- membru, Klaus Leiders- membru.
Vom reveni cu amanunte cand isi va publica CV-ul pe pagina de internet a CE Oltenia, conform prevederilor OUG 109/2011.

Scandalurile care au marcat la tot pasul scurtul mandat al lui Vlad Voiculescu
VIDEO Demonstrație cu un elicopter de atac la București. Elicopterul multirol pe care Airbus îl propune Armatei române: „E ca un briceag elvețian, bun la toate”
Scurt ghid de făcut Bugetul franjuri: 10 excepții fiscale care au sărăcit Educația și Sănătatea, tolerate de toți- de la PSD la PNL și USR-PLUS
Ce metode au folosit Franța și Germania pentru a vaccina cât mai multe persoane vulnerabile și cum s-ar aplica și în România
Nici viața de vegetarian nu e ușoară...fasolea, uleiul, pâinea și brânzeturile sunt în topul scumpirilor comunicate de INS
Pe de alta parte, intre Romania si Islam expansiv e doar Bulgaria, care foarte probabil va avea de ales intre Turcia si Rusia (ca a se baza pe UE pare a fi sinucidere sigura).
Ce daca a lucrat in Coreea de Nord ,Rusia ,e neamt ca si KJ.
Pentru Romania conteaza mai ales cum s-or aranja relatiile dintre UE si Rusia si Turcia. Din pacate Germania, Franta si Italia au mai multa putere in UE decat Romania si Polonia (adica cele care au avut istoric cel mai mult de suferit din partea Rusiei).