Actionarii Romgaz au decis in sedinta din 7 septembrie numirea a noi membri provizorii, cu mandat de patru luni, in Consiliul de Admistratie. Practic, actionarii, majoritar fiind Ministerul Energiei, decide prelungirea situatiei de provizorat la Romgaz, in conditiile in care nu au fost selectati pana acum manageri in baza OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa, cu mandat plin de patru ani. Interesant este ca mandatul provizoriu de membru in CA al actualului director general, Virgil Metea, nu a fost prelungit.

Printre cei numiti in noul Consiliu de Administratie provizoriu se afla si Sorana Baciu, care a mai detinut aceasta functie la Romgaz. Aceasta a fost secretar de stat in Ministerul Economiei si fost secretar de stat in Cancelaria prim-ministrului, in perioada guvernarii Ciolos.

In urma exercitarii votului cumulativ in sedinta AGOA, au fost alese ca membri ai Consiliului de Administratie, pentru un mandat de 4 luni, urmatoarele persoane: Gheorghe Gabriel Gheorghe, Bogdan- Nicolae Stan, Romeo Cristian Ciobanu, Dorin Liviu Nistoran, Ioan Daniel Cermonea, Remus Grigorescu si Sorana- Rodica Baciu.