Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Transeastern Power preia compania OMV Petrom Wind Power

de CP     HotNews.ro
Luni, 11 septembrie 2017, 15:46 Economie | Energie

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Transeastern Power B.V. preia compania OMV Petrom Wind Power SRL, potrivit unui comunicat de presa. Operatiunea consta in achizitionarea de catre Transeastern Power B.V. a companiei OMV Petrom Wind Power S.R.L.

Transeastern Power B.V. este o societate olandeza si se concentreaza pe activitati de tip holding, detinand participatii in diferite alte entitati. Aceasta opereaza in Romania in domeniul producerii de energie (microhidrocentrale, energie fotovoltaica si energie eoliana).

OMV Petrom Wind Power SRL este una din subsidiarele grupului OMV Petrom, activand in domeniul productiei de energie electrica din surse regenerabile.

In conformitate cu prevederile Legii concurentei nr. (21/1996), aceasta operatiune este o concentrare economica ce depaseste pragurile valorice prevazute de lege, fiind supusa controlului Consiliului Concurentei. Autoritatea de Concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.

Consiliul Concurentei este interesat in obtinerea observatiilor si punctelor de vedere de la companiile terte, referitor la modul in care concentrarea economica ce urmeaza a se realiza afecteaza sau poate afecta concurenta pe piata.

Observatiile si punctele de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta prin fax, la nr. 021.405.45.08/41, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin posta la urmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr. 1, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr. 33, in termen de 20 zile.


Citeste mai multe despre   
Articol sustinut de Superbrands

AmCham  - 25 de ani de impact in Romania, prin sustinerea consultarii intre mediul public si privat, pentru dezvoltarea Romaniei

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) este de 25 de ani intre cele mai reprezentative asociatii ale comunitatii de afaceri din Romania, fiind recunoscuta drept un promotor al dialogului public-privat pe teme ce privesc mediul de afaceri, politicile publice cu impact asupra economiei, competitivitatea Romaniei sau dinamica relatiilor comerciale intre SUA si Romania.

662 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi