Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Transeastern Power preia compania OMV Petrom Wind Power

de CP     HotNews.ro
Luni, 11 septembrie 2017, 15:46 Economie | Energie

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Transeastern Power B.V. preia compania OMV Petrom Wind Power SRL, potrivit unui comunicat de presa. Operatiunea consta in achizitionarea de catre Transeastern Power B.V. a companiei OMV Petrom Wind Power S.R.L.

Transeastern Power B.V. este o societate olandeza si se concentreaza pe activitati de tip holding, detinand participatii in diferite alte entitati. Aceasta opereaza in Romania in domeniul producerii de energie (microhidrocentrale, energie fotovoltaica si energie eoliana).

OMV Petrom Wind Power SRL este una din subsidiarele grupului OMV Petrom, activand in domeniul productiei de energie electrica din surse regenerabile.

In conformitate cu prevederile Legii concurentei nr. (21/1996), aceasta operatiune este o concentrare economica ce depaseste pragurile valorice prevazute de lege, fiind supusa controlului Consiliului Concurentei. Autoritatea de Concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.

Consiliul Concurentei este interesat in obtinerea observatiilor si punctelor de vedere de la companiile terte, referitor la modul in care concentrarea economica ce urmeaza a se realiza afecteaza sau poate afecta concurenta pe piata.

Observatiile si punctele de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta prin fax, la nr. 021.405.45.08/41, prin e-mail la adresa industrie@consiliulconcurentei.ro sau prin posta la urmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr. 1, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr. 33, in termen de 20 zile.


Citeste mai multe despre   
Material sustinut de Siemens

"Comorile" detinute de primarii: cum pot fi folosite marile baze de date pentru a imbunatati serviciile oferite cetatenilor. Studiu de caz City Pulse

Brasovul si orasul Aarhus din Danemarca au luat parte timp de trei ani la un proiect inedit de cercetare - City Pulse, finantat de Uniunea Europeana. Pe scurt, scopul proiectului a fost sa colecteze si sa coreleze cat mai multe date despre cele doua orase, iar pe baza acestora primariile sau companiile sa dezvolte aplicatii gratuite care sa imbunatateasca serviciile oferite cetatenilor.

591 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri