Producatorul de armaturi industriale Rominserv Valves Iaifo Zalau, parte a companiei Rominserv, antreprenorul general al grupului Rompetrol, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de aproximativ 11,5 milioane dolari, in crestere cu 10% fata de valoarea realizata in 2007.

"Compania a inregistrat anul trecut cel mai mare nivel al productiei si vinzarilor de robineti si supape de siguranta din momentul preluarii, in noiembrie 2004, de catre Rominserv. In crestere cu 38% fata de anul precedent, aceste rezultate excelente vin atit pe fondul diversificarii gamei de produse si orientarii acestora catre nevoile clientilor, cit si a extinderii pietelor de desfacere", a declarat, intr-un comunicat, Ioan David, directorul Rominserv Valves Iaifo Zalau.

Anul trecut compania si-a extins capacitatea de productie a statiilor mobile de distributie a carburantilor, Expres, prin realizarea unei noi hale, numarul total al statiilor fabricate numarind 80 de unitati.

"Nivelul total al investitiilor prognozate ar putea ajunge la 750.000 euro, acestea vizind in principal cresterea productivitatii si a calitatii produselor, reducerea costurilor prin eficientizarea folosirii energiei electrice, precum si diverse investitii de mediu", a mai spus David.

Rominserv Valves Iaifo Zalau a devenit membra a Rompetrol in 2004, prin includerea ei in cadrul activitatilor antreprenorului general al grupului, Rominserv.