Enel va investi 700 milioane euro in urmatorii cinci ani" />

Print Enel va investi 700 milioane euro in urmatorii cinci ani" onclick="printArticle('http://www.hotnews.ro', '5345322')" style="cursor:pointer;"/>
YM Enel va investi 700 milioane euro in urmatorii cinci ani" onclick="sendArticleLinkByYM('http://www.hotnews.ro', '5345322', 'http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-5345322-enel-investi-700-milioane-euro-urmatorii-cinci-ani.htm')" style="cursor:pointer;"/>
E-mail Enel va investi 700 milioane euro in urmatorii cinci ani" onclick="sendArticleLinkByMail('http://www.hotnews.ro', '5345322', 'http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-5345322-enel-investi-700-milioane-euro-urmatorii-cinci-ani.htm')" style="cursor:pointer;"/>
Mai mare|Mai mic

Enel va investi 700 milioane euro in urmatorii cinci ani

de M.C.     HotNews.ro
Marţi, 20 ianuarie 2009, 21:17 Economie | Energie

Compania italiana Enel va investi circa 700 milioane euro in urmatorii cinci ani pentru modernizarea infrastructurii retelei electrice in regiunile Muntenia, Banat si Dobrogea, a anuntat marti compania.

"In calitate de operator principal strain in domeniul distributiei de energie electrica din Romania - cu o cota de piata de circa 30%, Enel prevede initierea unui numar mare de proiecte pentru modernizarea retelei din aceste trei regiuni, cu beneficii semnificative pentru clientii din zonele respective. Investitiile prevazute pentru urmatorii cinci ani sunt de circa 700 milioane euro, fiind parte a planului Enel de investitii pentru România, plan care a fost anuntat si discutat anul trecut cu autoritatile de reglementare din Romania", arata compania Enel, citata de NewsIn.  

Proiectele vor privi mai ales introducerea unor tehnologii avansate (precum Telecontrolul), modernizarea statiilor electrice si inlocuirea echipamentelor invechite, pentru a aduce reteaua de distributie de energie electrica  la standarde europene, spun reprezentantii companiei.  

Cu 2,5 milioane clienti, o retea de 93.000 kilometri si circa 5.500 angajati, Enel este cel mai important investitor privat in sectorul energiei electrice din Romania. Societatea opereaza in domeniul furnizarii de energie electrica prin Enel Energie si Enel Energie Muntenia, iar pentru gestiunea si modernizarea retelei prin Enel Distributie Banat, Enel Distributie Dobrogea si Enel Distributie Muntenia.

Material sustinut de Siemens

"Comorile" detinute de primarii: cum pot fi folosite marile baze de date pentru a imbunatati serviciile oferite cetatenilor. Studiu de caz City Pulse

Brasovul si orasul Aarhus din Danemarca au luat parte timp de trei ani la un proiect inedit de cercetare - City Pulse, finantat de Uniunea Europeana. Pe scurt, scopul proiectului a fost sa colecteze si sa coreleze cat mai multe date despre cele doua orase, iar pe baza acestora primariile sau companiile sa dezvolte aplicatii gratuite care sa imbunatateasca serviciile oferite cetatenilor.

84 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version