Enel va investi 700 milioane euro in urmatorii cinci ani" />

Print Enel va investi 700 milioane euro in urmatorii cinci ani" onclick="printArticle('http://www.hotnews.ro', '5345322')" style="cursor:pointer;"/>
YM Enel va investi 700 milioane euro in urmatorii cinci ani" onclick="sendArticleLinkByYM('http://www.hotnews.ro', '5345322', 'http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-5345322-enel-investi-700-milioane-euro-urmatorii-cinci-ani.htm')" style="cursor:pointer;"/>
E-mail Enel va investi 700 milioane euro in urmatorii cinci ani" onclick="sendArticleLinkByMail('http://www.hotnews.ro', '5345322', 'http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-5345322-enel-investi-700-milioane-euro-urmatorii-cinci-ani.htm')" style="cursor:pointer;"/>
Mai mare|Mai mic

Enel va investi 700 milioane euro in urmatorii cinci ani

de M.C.     HotNews.ro
Marţi, 20 ianuarie 2009, 21:17 Economie | Energie

Compania italiana Enel va investi circa 700 milioane euro in urmatorii cinci ani pentru modernizarea infrastructurii retelei electrice in regiunile Muntenia, Banat si Dobrogea, a anuntat marti compania.

"In calitate de operator principal strain in domeniul distributiei de energie electrica din Romania - cu o cota de piata de circa 30%, Enel prevede initierea unui numar mare de proiecte pentru modernizarea retelei din aceste trei regiuni, cu beneficii semnificative pentru clientii din zonele respective. Investitiile prevazute pentru urmatorii cinci ani sunt de circa 700 milioane euro, fiind parte a planului Enel de investitii pentru România, plan care a fost anuntat si discutat anul trecut cu autoritatile de reglementare din Romania", arata compania Enel, citata de NewsIn.  

Proiectele vor privi mai ales introducerea unor tehnologii avansate (precum Telecontrolul), modernizarea statiilor electrice si inlocuirea echipamentelor invechite, pentru a aduce reteaua de distributie de energie electrica  la standarde europene, spun reprezentantii companiei.  

Cu 2,5 milioane clienti, o retea de 93.000 kilometri si circa 5.500 angajati, Enel este cel mai important investitor privat in sectorul energiei electrice din Romania. Societatea opereaza in domeniul furnizarii de energie electrica prin Enel Energie si Enel Energie Muntenia, iar pentru gestiunea si modernizarea retelei prin Enel Distributie Banat, Enel Distributie Dobrogea si Enel Distributie Muntenia.

Jurnal din Israel

FOTOGALERIE Israel pe repede inainte: kit de informatii pentru o calatorie reusita

De la nord la sud, Israelul are putin peste 400 de kilometri, iar de la est la vest, putin peste 100. E printre putinele tari ale lumii in care, in aceeasi zi, poti face si baie in mare si ski la munte. E taramul miracolelor si al sperantelor, tara sfanta a pelerinilor, teritoriu complet liber si dezinhibat pentru hedonistii de pretutindeni. Ca vrei sa te regasesti spiritual sau ca vrei sa gasesti energia unor petreceri fantastice, mergi in Israel. O sa capeti ce cauti si, uneori, chiar mai mult decat atat.

84 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică