Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri" (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European - "Investeste in oameni!", Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 -Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la scoala la viata activa", Contract: POSDRU/90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010 - 30.09.2013, Manager de proiect - Prof. univ. dr. Anca DODESCU, anunta organizarea a 3 dispecerate de practica pentru studentii economisti in Oradea, Timisoara si Suceava.

PRACTeamFoto: www.practeam.ro

In cadrul proiectului PRACTeam, au fost organizate 3 centre de informare - PRACTeam Center, care se adreseaza studentilor economisti din cele trei universitati partenere: Universitatea din Oradea, Universitatea de Vest din Timisoara si Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava.

Centrele de informare PRACTeam Center au rolul unor dispecerate de practica si gestioneaza baza de date cu studentii inscrisi la stagiile de practica si internship, organizatiile gazda pentru stagiile de practica, informatiile referitoare la modalitatea practica de realizare a stagiului de practica.

Prin intermediul PRACTeam Center se tine legatura cu studentii aflati in stagii de practica si internship, se actualizeaza baza de date cu potentiale organizatii care doresc sa se inscrie in programul de practica, gestioneaza si organizeaza infrastructura de comunicare dintre coordonatorii de practica, tutori - angajati din intreprinderi/ organizatii gazda de practica si studenti economisti.

Sediile PRACTeam Center sunt:

  • Universitatea din Oradea - Facultatea de Stiinte Economice, sala F006, program: L-V, Orele: 16.00 - 18.00;
  • Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor, sala D05, program: L-V, Orele: 16.00 - 18.00;
  • Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica - sala H001, program: L-V, Orele: 16.00 - 18.00.

Pentru informatii suplimentare: www.practeam.ro

Contact: contact@practeam.ro