Problemele vizand POSDRU, discutate miercuri in Consiliul National Tripartit pentru Dialog Social

de Ionut Baias     HotNews.ro
Miercuri, 26 septembrie 2012, 7:36 Economie | EuROfonduri

Problemele referitoare la Programul Operational Sectorial de Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) vor fi discutate miercuri la o reuniune a Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social, anunta Agerpres. Intalnirea, la care va lua parte si premierul Victor Ponta, va avea loc la Palatul Victoria dupa sedinta saptamanala de guvern. 

Problemele referitoare la Programul Operational Sectorial de Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) vor fi discutate miercuri la o reuniune a Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social.

Intalnirea, la care va lua parte si premierul Victor Ponta, va avea loc la Palatul Victoria dupa sedinta saptamanala de guvern.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a afirmat luni, la Bruxelles, ca Romania ar putea evita suspendarea Programului Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane si ca Executivul va finaliza in decembrie elaborarea solutiilor necesare a fi implementate, astfel incat transmiterea cererilor de rambursare catre Comisia Europeana sa poata fi reluata in aceeasi luna.

Corectiile financiare aplicate Romaniei pentru deficientele din cinci programe operationale - Regional (POR), Mediu (POSM), Transporturi (POST), Competitivitate Economica (POSCCE) si POSDRU - s-ar putea ridica la cateva sute de milioane de euro, dintre care cele pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane sunt estimate la 75 de milioane de euro, a spus Orban. In prezent, POSDRU, gestionat de Ministerul Muncii, se afla in procedura de presuspendare.
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

826 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri