Top dificultati ale companiilor in derularea procedurilor de achizitii publice pe proiectele cu fonduri UE. O prima analiza: POS CCE

de Ioana Morovan     HotNews.ro, EurActiv.ro
Miercuri, 14 noiembrie 2012, 17:39 Economie | EuROfonduri

Beneficiari si consultanti implicati in proiecte cu finantare prin Programul Operational Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE) au detaliat problemele cu care se confrunta cand trebuie sa desfasoare proceduri de achizitii publice in cadrul proiectelor. Oficialii Ministerului Economiei au venit cu cateva raspunsuri si au promis ca vor publica un Manual al beneficiarilor care sa contina mai multe instructiuni sau recomandari inspirate din sugestiile companiilor.

In acelasi timp, o noutate legislativa: Ordinul privind procedura de atribuire pe care trebuie sa o respecte beneficiarii privati de fonduri structurale (care nu intra sub incidenta OUG 34/2006) - vezi documentul aici, a fost semnat in data de 29 octombrie si urmeaza sa apara in Monitorul Oficial.

Vezi analiza intocmita si spune dificultatile cu care te-ai confruntat, daca esti beneficiar/consultant, la formularul de comentarii de la finalul articolului pe www.euractiv.ro.


[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

602 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri