Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Articol webPR

​In aprilie incep activitatile de instruire a studentilor PRACTEAM - Modulul de consiliere si orientare in cariera

de Universitatea din Oradea     Smile Media
Vineri, 12 aprilie 2013, 12:51 Economie | EuROfonduri

PRACTeam
Foto: www.practeam.ro
Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri" (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European - "Investeste in oameni!", Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la Scoala la viata activa", Contract: POSDRU/90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010 - 30.09.2013, Manager de proiect  - Prof. univ. dr. Anca DODESCU, anunta:

Demararea activitatilor de instruire a studentilor PRACTeam: Modulul de consiliere si orientare in cariera

In luna aprilie 2013, se desfasoara la sediul partenerilor: Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea ; Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor - Universitatea de Vest din Timisoara si Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica - Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava, Modulul de consiliere si orientare in cariera, adresat studentilor economisti (ciclul I- licenta si ciclul II- masterat), selectati in grupurile tinta ale proiectului PRACTeam.

Pe parcursul celor 54 de ore de consiliere si orientare in cariera, studentii economisti sunt instruiti atat din punct de vedere teoretic, cat si practic prin activitati, simulari si exercitii practice pe diverse teme, dintre care amintim: Managementul personal al carierei: CV-ul profesional, Scrisoarea de prezentare (intentie/candidatura/motivatie); Repere in consilierea carierei: Cariera si evolutia sa, Explorarea pietei fortei de munca, Decizia de cariera, Etapele de cautare a unui loc de munca; Autocunoasterea, autoevaluarea si interviul: Motivatia si performanta, Emotiile si mecanismele de aparare si adaptare, Comunicare si relationare interpersonala, Prezentarea la interviu; Dezvoltarea personala. Cum putem avea o cariera de succes: Planificarea si dezvoltarea carierei, Educatia pentru cariera, Autocunoasterea si dezvoltarea personala, Dimensiuni psihologice relevante pentru performanta, Autoprogramarea mentala si comportamentul eficient.

Modulul de consiliere si orientare in cariera are la baza suportul de instruire special realizat in cadrul proiectului intitulat "Ghidul de consiliere si orientare in cariera al studentului PRACTeam, elaborat de expertii psihologi angajati in proiect in cele trei universitati partenere, experti care sustin si activitatile de instruire.

Pentru informatii suplimentare: www.practeam.ro

Contact: contact@practeam.ro


Citeste mai multe despre   Astra Film Festival 2017

VIDEO INTERVIU Bill Nichols, critic de film si pionier al studiului de film documentar: In timpul facultatii inca nu stiam ca voi deveni. Eu nu eram interesat sa fac bani, ci cautam implinirea. Si a durat o vreme sa imi dau seama.

Bill Nichols, critic de film american, profesor emerit si un pionier al studiului de film documentar contemporan a discutat in cadrul unui interviu despre visele si aspiratiile din tinerete, tehnicile din filmele documentare si influenta tehnologiei in industria cinematografica.
  • Intra in articol pentru a citi principalele declaratii ale lui Bill Nichols

309 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică