Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Lansare achizitie  - acord cadru estimat la 7,7 milioane euro pentru experti pe fonduri europene. Vezi conditiile minime pentru a deveni expert

de Ioana Morovan     HotNews.ro, EurActiv.ro
Luni, 29 aprilie 2013, 14:35 Economie | EuROfonduri

Ministerul Fondurilor Europene impune conditii minimale firmelor de recrutare si expertilor externi care sa evalueze proiecte si cereri de rambursare. Astfel, companiile care pot depune oferte pentru contractul cadru (valabil timp de 2 ani) trebuie sa aiba in lista de coduri CAEN "serviciile de asigurare/recrutare de personal, inclusiv personal angajat temporar". Expertii pe care aceste firme ii vor recruta trebuie sa indeplineasca, si ei, cerinte minimale: studii superioare, experienta de 2-3 ani in domeniile specifice fondurilor europene: evaluare, audit, financiar, infrastructura etc). Remuneratia fixa pentru serviciile asigurate de experti va fi de 280 euro pe zi, bani care vor fi virati companiei de recrutare.

Firmele interesate sa depuna oferte, care au in lista de coduri CAEN "serviciile de asigurare/recrutare de personal, inclusiv personal angajat temporar", pot sa transmita dosarele pentru aceasta licitatie pana la data de 14 mai 2013. Contractul cadru va fi semnat cu toate companiile care indeplinesc criteriile minime de calificare, adica, pe scurt:
- declaratiile standard (formular de participare cu oferta independenta, declaratie de evitare a conflictului de interese)
- certificat constatator (pentru evidentierea codurilor CAEN)
- oferta tehnica - in care trebuie raspuns, punct cu punct, la cerintele din caietul de sarcini.

Nimic legat de principalele prestari de servicii, experienta similara, prag minim al cifrei de afaceri.
Expertii pe care aceste firma vor trebui sa-i furnizeze trebuie, la randul lor, sa indeplineasca niste conditii - si ele, minimale: studii superioare, experienta de 2-3 ani in domeniile specifice fondurilor europene: evaluare, audit, financiar, infrastructura etc).

Anuntul si documentatia de atribuire au fost publicate pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene vineri, 26 aprilie.
Citeste articolul integral si comenteaza pe EurActiv.ro.

Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene a anuntat in premiera, cu aproximativ doua saptamani in urma, faptul ca urmeaza sa fie lansata aceasta procedura si a explicat necesitatea acesteia in cadrul unui interviu acordat EurActiv.ro.


Intreb BT. Intalnire online: Credite pentru IMM-uri, in 2018. Doi specialisti raspund intrebarilor cititorilor, vineri, de la ora 12:00

Doi specialisti in credite pentru IMM de la Banca Transilvania raspund vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 12.00 la intrebari puse de cititorii StartupCafe.ro si HotNews.ro, la o noua intalnire online "Intreb BT", pe tema creditelor pentru intreprinderi mici si mijlocii - IMM. Daniel Szekely si Marsela Petreus vor raspunde la intrebari pe teme precum planificarea creditarii, la inceputul unui nou an de business, tipuri de credite, in functie de nevoile afacerii, tipuri de garantii.
  • Pune intrebarile folosind formularul de comentarii de pe StartupCafe.ro

3218 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri