Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Beneficiarii POSDRU acuza prelungirea incorecta, in ultimul moment, a termenului de depunere a proiectelor / Explicatia Autoritatii de Management: "Nu am gresit cu nimic. Au existat multe solicitari de la beneficiari, in acest sens"

de Ioana Morovan     HotNews.ro, EurActiv.ro
Vineri, 5 iulie 2013, 15:04 Economie | EuROfonduri

Coalitia ONG-uri pentru Fonduri Structurale a transmis vineri, 5 iulie o scrisoare publica de protest fată de prelungirea in ultimul moment a termenului limita de depunere a proiectelor in cadrul Programului "Dezvoltarea Resurselor Umane" (POS DRU) . Directorul General al Programului, Cristian Ababei, a declarat pentru EurActiv.ro ca au existat multe solicitari de la organizatii pentru prelungirea acestui termen, atat la Ministerul Muncii cat si la Ministerul Fondurilor Europene si prin urmare, in dimineata respectiva (1 iulie, n.r.) a fost decis de comun acord sa fie prelungit. "Nu cred ca am gresit cu nimic, este bine sa avem cat mai multe proiecte, sa avem de unde selecta proiecte bune", a spus Ababei.

Scrisoarea Coalitiei ONG-uri pentru Fonduri Structurale acuza "practicile netransparente care continuă să caracterizeze gestionarea POSDRU. Mai precis, este vorba despre faptul că temenul limită de transmitere a cererilor de finantare în cadrul cererilor de propuneri nr. 123 - 152 (lansate pe data de 17.06.2013, cu termen
stabilit initial pentru ziua de 01.07.2013, ora 16:00) a fost prelungit inexplicabil cu mai putin de o oră
înainte de a expira".

Potrivit organizatiilor citate, prelungirea este inexplicabila in conditiile in care erau deja suficiente proiecte depuse, "covârsitoarea majoritate a beneficiarilor care îsi propuseseră să respecte termenul initial apucaseră deja să transmită cererile."

Vezi explicatiile Autoritatii de Management si comenteaza pe EurActiv.ro.
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

1847 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri