Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Articol webPR

Organizarea Galei PRACTeam la nivel teritorial si inter-regional

de Universitatea Oradea     Smile Media
Marţi, 16 iulie 2013, 17:47 Economie | EuROfonduri

PRACTeam
Foto: www.practeam.ro
Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri" (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European - "Investeste in oameni!", Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la Scoala la viata activa", Contract: POSDRU/90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010 - 30.09.2013, Manager de proiect  - Prof. univ. dr. Anca DODESCU, anunta:

Organizarea Galei PRACTeam la nivel teritorial si inter-regional

Gala PRACTeam se desfasoara la finalizarea stagiilor de practica PRACTeam cu scopul evaluarii, selectarii, nominalizarii, promovarii si premierii studentilor selectati in grupurile tinta ale proiectului PRACTeam pentru peformantele si rezultatele obtinute in cadrul stagiilor de practica PRACTeam. La activitatile Galei PRACTeam vor participa toti studentii care au finalizat activitatile de instruire si stagiile de practica la nivelul celor trei universitati partenere.

Gala PRACTeam se organizeaza pe nivele, mai intai la nivel teritorial si apoi la nivel inter-regional, dupa cum urmeaza:
  • Gala PRACTeam Timisoara - se va desfasura in 26 iulie 2013, ora 15:00, la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor, Amfiteatrul "Dumitru Mares", coodonator: prof. univ.dr. Marilen Pirtea;
  • Gala PRACTeam Suceava - se va desfasura in  22 iulie 2013, ora 17.00, la  Universitatea "Stefan cel Mare", Suceava, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, Aula Corp - E, coordonator: prof. univ.dr. Elena Hlaciuc;
  • Gala PRACTeam Oradea - se va desfasura in 26 iulie 2013, ora 18.00, la Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice, Aula Magna, coodonator: conf. univ.dr. Olimpia Ban;
  • Gala PRACTeam la nivel inter-regional se va desfasura la finalul proiectului. In cadrul acestui eveniment, se va desfasura si Conferinta finala de diseminare a rezultatelor proiectului PRACTeam, se vor acorda premii in cadrul concursului "Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica" asftel: Premiul I inter-regional (in valoare de 1600 lei); Premiul II inter-regional (in valoare de 1500 lei); Premiul III inter-regional  (in valoare de 1400 lei), precum si premii inter-regionale pentru peformantele si rezultatele obtinute in cadrul stagiilor de practica PRACTeam: 3 Premii de excelenta pentru performante deosebite demonstrate pe parcursul stagiului de practica (in valoare de 1850 lei/premiu); 36 Premii I pentru rezultate exceptionale obtinute pe perioada stagiului de practica (in valoare de 1200 lei/premiu).
Evaluarea, selectarea, nominalizarea, promovarea si premierea studentilor la nivel teritorial si inter-regional se vor desfasura pe baza Regulamentului de organizare si desfasurare al Galei PRACTeam, postat pe site-ul proiectului www.practeam.ro, sectiunea Gala PRACTeam.

Pentru informatii suplimentare: www.practeam.ro

Contact: contact@practeam.ro


Citeste mai multe despre   


Material sustinut de Superbrands

Recomandari de vara de la librarii Humanitas

Librariile Humanitas au aparut ca entitate juridica in anul 1993, insa primele doua librarii au fost deschise sub egida Editurii Humanitas inca din 1991. Cu peste 25 de ani in piata de distributie si vanzare de carte din Romania, compania isi propune sa ramana in continuare lantul de librarii cu cea mai mare pondere de carte din Romania, acordand editurilor nationale si locale, dar si autorilor romani, sansa de a ajunge la public.

454 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version