Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Contract de peste 16 milioane RON atribuit de Ministerul Educatiei firmei Asesoft Technologies SRL, subcontractat in proportie de 98% catre SIVECO

de EurActiv     HotNews.ro, EurActiv.ro
Luni, 7 octombrie 2013, 14:23 Economie | EuROfonduri

Contractul “Sistemul Informatic Integrat al Învatamântului din România” cod SMIS 39144, finantat prin fonduri europene, a fost atribuit de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului companiei Asesoft Technologies SRL, parte din grupul Asesoft International fondat de Sebastain Ghita. Suma finala a contractului - 16,375 milioane RON. Proiectul va avea si un subcontractor, SIVECO SA, pentru suma de 16,050 milioane RON, adica 98% din valoarea totala.

Anuntul de atribuire a contractului a aparut sambata, 5 octombrie, pe www.e-licitatie.ro, cu numarul 140612/05.10.2013.

Potrivit documentatiei de licitatie, din Anuntul de participare numarul 141945/13.02.2013, "Obiectul contractului vizeaza implementarea SIIIR (Sistemul Informatic Integrat al Învatamântului din România) pentru a sustine dezvoltarea strategica a activitatilor legate de managementul educatiei prin dezvoltarea unui instrument unitar dedicat care sa raspunda atât nevoilor administrative si procesului decizional la nivel MECTS (legate în special de luarea de decizii pe baza analizei indicatorilor de performanta, dar si de asigurarea transparentei proceselor investitionale, gestiunea problematicii resurselor umane, alcatuirea si exploatarea SIIIR), dar si nevoilor identificate la nivel local.".

Contractul este finantat cu fonduri europene prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative.

Pentru aceasta licitatie au fost primite numai doua oferte, de la SC Novensys Dynamics SRL, cu tert sustinator - SC Novensys Corporation SRL si, respectiv, SC Asesoft Technologies SRL cu tert sustinator si subcontractant - SC SIVECO Romania SA.

Citeste articolul integral, vezi informatii despre ofertanti si descarca Caietul de sarcini pe EurActiv.ro
Astra Film Festival 2017

VIDEO INTERVIU ​Hanka Kastelicova, producator executiv HBO Europe: Timpul mediu de productie pentru un film documentar HBO este de patru ani, dar am avut si cazuri in care totul s-a intins pe o perioada de 10-14 ani

Hanka Kastelicova, producator executiv HBO Europe, discuta in cadrul unui interviu despre implicarea HBO in productia de filme documentare si numarul mic de cinematografe din Romania: "De exemplu, filmul Lumea Vazuta de Ion B., regizat de Alexandru Nanau, a primit un premiu Emmy. Am continuat cu Alexandru si am produs filmul Toto si surorile lui, film care a fost nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film, echivalentul Oscarului european".
  • Intra in articol pentru a citi principalele declaratii ale lui Hanka Kastelicova

7172 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri