Propuneri pentru fondurile UE 2014-2020/ Completarea listei "Grupuri vulnerabile", masuri suplimentare pentru protectia mediului

de Ioana Morovan     HotNews.ro, EurActiv.ro
Miercuri, 16 octombrie 2013, 18:09 Economie | EuROfonduri

​​Coalitia ONG-uri pentru Fonduri Structurale a transmis Ministerului Fondurilor Europene observatii si comentarii pe marginea draftului Acordului de Parteneriat, publicat pe website-ul Ministerului, care sintetizeaza documente primite de la mai multe organizatii membre si abordeaza domenii majore precum protectia mediului, educatia si incluziunea sociala dar si propuneri inedite precum noi prioritati de finantare destinate dezvoltarii sistemului de "date deschise".

Citeste aici articolul integral cu propunerile Coalitiei

In acelasi timp, Fundatia Soros -a transmis un document in care propune patru noi pritoritati de finantare, pentru dezvoltarea sistemului de "date deschise": "Datele publice deschise reprezinta un drept al cetateanului, o noua etapa in accesarea informatiilor de interes public si in responsabilizarea autoritatilor publice, dar si o resursa pentru dezvoltarea economica si transformare sociala, putin cunoscuta in randul celor care au datoria de a le furniza (institutii si autoritati publice) dar si a celor care au dreptul de a le utiliza (cetateni, organizatii neguvernamentale si companii private)."

Citeste articolul integral aici

Organizatia OvidiuRo a transmis Ministerului Fondurilor Europene comentarii pentru prima versiune a Acordului de Parteneriat, sectiunea Educatie, care se refera la accesul la educatie al copiilor prescolari.

Citeste articolul integral aici

Astra Film Festival 2017

VIDEO INTERVIU Bill Nichols, critic de film si pionier al studiului de film documentar: In timpul facultatii inca nu stiam ce voi deveni. Eu nu eram interesat sa fac bani, ci cautam implinirea. Si a durat o vreme sa imi dau seama.

Bill Nichols, critic de film american, profesor emerit si un pionier al studiului de film documentar contemporan a discutat in cadrul unui interviu despre visele si aspiratiile din tinerete, tehnicile din filmele documentare si influenta tehnologiei in industria cinematografica.
  • Intra in articol pentru a citi principalele declaratii ale lui Bill Nichols

724 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi