Pana pe 31 martie 2015, Ministerul Fondurilor Europene, prin autoritatile din subordine, va avea deja lansata cea mai mare parte a ghidurilor solicitantilor pentru Programul Operational Cresterea Competitivitatii Economice 2014-2020 si Programul Operational Capital Uman 2014-2020, care va inlocui actualul POSDRU 2007-2013, pentru ca beneficiarii interesati sa poata depune propuneri de proiecte pentru finantare europeana, a declarat, vineri, ministrul de resort, Eugen Teodorovici.

Prezent, vineri, la Summit-ul Romanian Business Leaders de la Bucuresti, Teodorovici a fost intrebat cand va face apelurile pentru propuneri de proiecte in programele operationale destinate antreprenorilor, in perioada de programare 2014-2020.

"Pe 31 martie 2015 aveti marea parte de ghiduri pe POCU, pe POS CCE, ce este la mine in minister ca si coordonare, lansate pentru depunere de proiecte", a raspuns ministrul Fondurilor Europene.

Ministerul Fondurilor Europene a preluat autoritatile de management pentru Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) si POSCC, de la Ministerul Muncii, respectiv Ministerul Economiei.