webPR UPDATE Au mai ramas 2 zile! Concurs de proiecte pentru IMM Vrei promovare gratuita si un premiu? ​Inscrie-te la concursul "Profesionistii proiectelor de succes"

de     EurActiv.ro
Miercuri, 25 februarie 2015, 15:49 Economie | EuROfonduri

Jose Manuel Barroso, fotografiat cu o tableta
Foto: Comisia Europeana
Firmele mici si mijlocii se pot inscrie la concursul "Profesionistii proiectelor de succes", organizat in perioada 25 februarie - 5 martie 2015, cu principalele criterii de evaluare: sustenabilitate, inovativitate, management si implementare performante. Ai un proiect inovativ, sustenabil si original implementat cu finantare nerambursabila? Inregistreaza proiectul tau in concurs!

Cui ne adresam?
IMM-uri beneficiare ale unor finantari nerambursabile (fonduri structurale, fonduri comunitare, fonduri nationale, alte tipuri de programe); avand calitatea de solicitant principal sau de partener in proiect.

Ce premiem?
Idei de proiecte implementate cu success.

Cum va inscrieti?
Completand un formular tip, semnat, stampilat si trimis scanat prin e-mail la adresa conferinte@euractiv.ro, insotit de alte documente justificative (scurt raport de proiect – cantitativ si calitativ, fotografii, recomandari etc) si o declaratie pe propria raspundere privind conformitatea datelor transmise).

Detalii importante: Organizatorii nu isi asuma responsabilitate pentru informatiile transmise de participantii la concurs. Se vor premia ideile inovative de proiect si impactul acestora asupra grupului tinta propus, precum si asupra companiei beneficiare.  Regulamentul concursului este disponibil pe site-urile www.euractiv.ro si www.immromania.ro, pe toata desfasurarea concursului (25.02.2015 – 05.03.2015).

  • Mai multe informatii despre concurs si formularul de inscriere le puteti gasi aiciMaterial sustinut de Superbrands

Recomandari de vara de la librarii Humanitas

Librariile Humanitas au aparut ca entitate juridica in anul 1993, insa primele doua librarii au fost deschise sub egida Editurii Humanitas inca din 1991. Cu peste 25 de ani in piata de distributie si vanzare de carte din Romania, compania isi propune sa ramana in continuare lantul de librarii cu cea mai mare pondere de carte din Romania, acordand editurilor nationale si locale, dar si autorilor romani, sansa de a ajunge la public.

1712 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri