Firmele mici si mijlocii se pot inscrie la concursul "Profesionistii proiectelor de succes", organizat in perioada 25 februarie - 5 martie 2015, cu principalele criterii de evaluare: sustenabilitate, inovativitate, management si implementare performante. Ai un proiect inovativ, sustenabil si original implementat cu finantare nerambursabila? Inregistreaza proiectul tau in concurs!

Jose Manuel Barroso, fotografiat cu o tabletaFoto: Comisia Europeana

Cui ne adresam?

IMM-uri beneficiare ale unor finantari nerambursabile (fonduri structurale, fonduri comunitare, fonduri nationale, alte tipuri de programe); avand calitatea de solicitant principal sau de partener in proiect.

Ce premiem?

Idei de proiecte implementate cu success.

Cum va inscrieti?

Completand un formular tip, semnat, stampilat si trimis scanat prin e-mail la adresa conferinte@euractiv.ro, insotit de alte documente justificative (scurt raport de proiect – cantitativ si calitativ, fotografii, recomandari etc) si o declaratie pe propria raspundere privind conformitatea datelor transmise).

Detalii importante: Organizatorii nu isi asuma responsabilitate pentru informatiile transmise de participantii la concurs. Se vor premia ideile inovative de proiect si impactul acestora asupra grupului tinta propus, precum si asupra companiei beneficiare. Regulamentul concursului este disponibil pe site-urile www.euractiv.ro si www.immromania.ro, pe toata desfasurarea concursului (25.02.2015 – 05.03.2015).

  • Mai multe informatii despre concurs si formularul de inscriere le puteti gasi aici