​Ministrul Fondurilor Europene, Aura Raducu, a mentionat, intr-un interviu acordat HotNews, ca fiul sau a lucrat ca account manager la compania IT Teamnet, care a avut diverse conracte legate de fondurile europene, insa ea sustine ca in prezent acesta nu mai activeaza in aceasta firma si ca activitatea lui nu are interferente cu mandatul ei de ministru.

Aura Raducu, ministrul Fondurilor EuropeneFoto: Hotnews

Operator, editor imagine: Balazs Nitsch-Petioky. Video realizat cu echipament Nikon.

In interviul acordat HotNews, ministrul a fost intrebat in legatura cu activitatea fiului ei, Florin Raducu, la Teamnet, o firma de IT care il are ca fondator pe deputatul Sebastian Ghita, care insa a afirmat de mai multe ori ca s-a retras din aceasta companie.

"Baiatul meu este inginer electronist. A lucrat la mai multe companii - Oracle, Microsoft. Intr-adevar, a lucrat la Teamnet. Florin Raducu este baiatul meu, account manager la Teamnet. Deci, o pozitie din 700 de oameni care lucreaza la Teamnet, a lucrat o perioada si acolo. Acum cred ca are firma lui si colaboreaza cu mai multe firme din domeniul IT-ului. Nu mai lucreaza la Teamnet...", a spus Aura Raducu, pentru HotNews.

Ea a revenit apoi afirmand ca fiul ei nu mai lucreaza la Teamnet in prezent, iar cand lucra acolo nu gestiona proiectele legate de fonduri europene ale companiei. "N-a fost implicat, nu a gestionat si nu a lucrat pe aceste proiecte. A lucrat pe un alt domeniu si in prezent nu mai lucreaza la Teamnet".

Intrebata daca activitatea lui Florin Raducu a interferat in vreun fel cu activitatea ei de ministru, in conditiile in care Teamnet deruleaza diverse proiecte legate de fondurile europene, Aura Raducu a negat.

"Aici noi avem 15.000 de firme cu care Ministerul Fondurilor Europene are colaborari" - a mai afirmat ministrul Aura Raducu, pentru HotNews.

Interviul in intregime urmeaza sa fie publicat ulterior pe HotNews.ro si StartupCafe.ro .