Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Finantari de 36,6 milioane de euro pentru proiecte de mediu 

de Ioana Morovan     HotNews.ro, EurActiv.ro
Miercuri, 27 februarie 2008, 13:52 Economie | EuROfonduri

Autoritatile localitatilor cu maxim 50.000 de locuitori pot obtine pana la 1 milion de euro, prin programul PHARE 2006, pentru gestionarea deseurilor si "gospodarirea apelor uzate".

A fost lansata schema de finantare pentru autoritatile locale pentru proiecte de gestionarea deseurilor si gospodarirea apelor uzate. Valoarea finantarii nerambursabile pentru fiecare proiect va fi cuprinsa intre 100.000 de euro si 1.000.000  de euro. Este ultima licitatie de proiecte in cadrul programul PHARE.

In cadrul componentei "Gestionarea deseurilor", pot primi finantare urmatoarele tipuri de investitii:
  • statii de pre-tratare bio-mecanica a deseurilor menajere
  • platforme de compostare
  • colectarea si transportul deseurilor municipale
  • colectare selectiva
  • sisteme de salubrizare si spatii pentru depozitare temporara

Attila Korodi, ministrul mediului si dezvoltarii durabile, a precizat ca, prin programele PHARE anterioare, au fost semnate 264 de contracte pentru proiecte ale autoritatilor publice si 23 de contracte cu entitati private, in valoare totala de 115 milioane euro.  
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

252 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri