Proiectele pentru pensiuni turistice pot fi depuse pentru finantare

de Ioana Morovan     HotNews.ro, EurActiv.ro
Joi, 18 septembrie 2008, 11:01 Economie | EuROfonduri

Incepand de azi, cei care doresc sa primeasca finantare pentru infiintarea sau modernizarea de pensiuni turistice, precum si pentru microintreprinderi in spatiul rural, pot depune dosarele la Oficiile Judetene de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Suma maxima care poate fi obtinuta pentru un proiect este de 200.000 de euro.

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunta lansarea cererilor de proiecte pentru Masurile 312 „Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi” si 313 „Incurajarea activitatilor turistice”, din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala.

Deadline-ul acestei prime sesiuni de depunere a proiectelor este 30 octombrie.

Fondurile totale disponibile pentru masura 312 sunt de 98,8 milioane de euro, iar pentru masura 313 acestea sunt in valoare de 108,8 milioane de euro. Suma maxima nerambursabila care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect in cadrul acestor masuri este de 200.000 euro.  

Persoanele interesate pot obtine mai multe informatii, inclusiv Ghidul Solicitantului aferent fiecarei masuri de la Oficiile Judetene de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, precum si accesand site-urile www.madr.ro si www.apdrp.ro.

Depunerea proiectelor se va face la sediile Oficiilor Judetene de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Datele de contact ale acestora pot fi gasite pe site-urile institutiilor de resort mentionate.
Astra Film Festival 2017

VIDEO INTERVIU Bill Nichols, critic de film si pionier al studiului de film documentar: In timpul facultatii inca nu stiam ce voi deveni. Eu nu eram interesat sa fac bani, ci cautam implinirea. Si a durat o vreme sa imi dau seama.

Bill Nichols, critic de film american, profesor emerit si un pionier al studiului de film documentar contemporan a discutat in cadrul unui interviu despre visele si aspiratiile din tinerete, tehnicile din filmele documentare si influenta tehnologiei in industria cinematografica.
  • Intra in articol pentru a citi principalele declaratii ale lui Bill Nichols

3674 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi