Primele 17 proiecte pentru acces la broadband si servicii conexe, finantate prin fonduri structurale

de I.M.     HotNews.ro, EurActiv.ro
Joi, 11 iunie 2009, 18:04 Economie | EuROfonduri

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale a semnat primele 17 proiecte cu finantare din fonduri structurale avand ca beneficiari IMM-uri si ONG-uri. In total, au fost aprobate pentru finantare 162 proiecte, care insumeaza 7,1 milioane lei, arata un comunicat al MCSI.

Cele 17 proiecte vor fi finantate prin Programului Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” si se inscriu in Axa Prioritara III, operatiunea 3.1.1 “Sprijinirea accesului la broadband si la serviciile conexe ”. In urma semnarii beneficiarii pot initia implementarea proiectelor propuse.

MCSI a aprobat in cursul anului 2009, 162 de proiecte aferente operatiunii 3.1.1. Semnarea celorlalte proiecte, pana la 162, se va face de catre MCSI in perioada imediat urmatoare.

Din cei 162 de aplicanti selectati 125 sunt  IMM-uri si 37 sunt ONG-uri. Finantarea pentru operatiunea 3.1.1 se face in limita bugetului apelului, care este de 29,5 milioane lei, iar suma totala a grantului  celor 162 de proiecte este in valoare de 7.177.607 lei, mai transmite MCSI.
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

653 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri