Dupa ce premierul Ungureanu si-a anuntat intentia de a scadea CAS cu 3-5 puncte procentuale ca masura de relansare a economiei, presedintele Basescu a declarat ca o crestere a salariilor bugetarilor cu 15% ar avea efecte mai rapide asupra stimularii consumului. Se exclud cele doua masuri? Ce vrea mediul privat - cel care duce greul performantei economice? Alexandra Gatej, presedintele AmCham (Camera de Comert Americana in Romania) si fost consilier prezidential, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.

Alexandra GatejFoto: HotNews.ro

Carte de vizita Alexandra Gatej:

  • In 2005 a devenit CEO al Unilever South Central Europe
  • In 2009 a devenit coordonator al departamentului mediul de afaceri intern si international din cadrul Administratiei Prezidentiale
  • In decembrie 2010 si-a dat demisia de la Cotroceni pe fondul unui scandal privind presupusa colaborare cu fosta Securitate
  • In martie 2011 a fost aleasa in functia de presedinte al AmCham

Nota redactiei:

Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori. Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.