Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Arad a vandut, joi, prin licitatie publica, o cantitate de 20.000 de kilograme de pulpe de pui, la pretul de 4,65 de lei kilogramul, un singur ofertant participand la licitatie, relateaza Mediafax.

AJFP Arad a publicat, miercuri, un anunt de licitatie pentru produse perisabile, respectiv 20 de tone de pulpe de pui cu spate, congelate, termenul de depunere a ofertelor fiind joi, ora 12.00, insa doar o firma s-a prezentat la licitatie.

Astfel, la ora 14.00, cand a fost deschis plicul cu oferta, s-a stabilit ca pretul de vanzare a carnii va fi de 4,65 de lei kilogramul, plus TVA, fata de pretul de pornire de 3,4 lei anuntat in ziua precedenta.

Potrivit purtatorului de cuvant al AJFP Arad, Calin Arusti, carnea a fost confiscata de la o firma care are datorii la stat si a fost valorificata in regim de urgenta, fiind un produs perisabil.

Firma castigatoare a licitatiei, care a platit pentru marfa aproximativ 90.000 de lei, va comercializa carnea prin magazine, termenul de valabilitate fiind aprilie 2014.

In magazinele din Arad, pulpele de pui cu spate costa, in medie, 12 lei kilogramul.