Unde ne aflam in materie de buna guvernare si calitate a climatului de business din Romania si ce avem de facut? Care sunt plusurile, minusurile si mai ales de unde pot veni solutiile pentru ca guvernarea sa capete o mai buna consistenta?

Dragos Rosca si Mihai Marcu in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

Cat de serios e luata in calcul vocea mediului de afaceri privat in deciziile guvernarii si cum lucreaza liderii din business cu cei din administratie pentru a aborda prioritatile pentru Romania?

Despre proiectele concrete in acest domeniu si despre dezbaterile pe aceste teme care vor avea loc pe 13-14 februarie 2014 la a treia editie Romanian Business Leaders, Mihai Marcu (presedintele Fundatiei Romanian Business Leaders si presedintele MedLife) si Dragos Rosca (membru in Consiliul Director al Fundatiei Romanian Business Leaders si CEO, Delta Asset Invest) au discutat online cu cititorii HotNews.

  • Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul textului
  • Nota redactiei: Pentru coerenta si relevanta discutiei, nu vor fi validate comentariile care nu contin intrebari, care nu se refera la temele anuntate sau care constau in atacuri la persoana