​Parteneriat media

Curs de teoria jocurilor la Conferinta economistilor romani din universitatile straine

de M. Copaciu     HotNews.ro
Marţi, 28 iulie 2015, 9:19 Economie | Finanţe

In perioada 29-31 iulie 2015, Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babes-Bolyai va organiza a doua editie a Conferintei Stiintifice Anuale a Economistilor Romani din Mediul Academic din Strainatate (ERMAS). Programul detaliat al conferintei este disponibil aici.

In preambulul conferintei, astazi, 28 iulie, are loc un curs intensiv de teorie a jocurilor. Cursul va fi predat de Mihai Manea (Associate Professor, Department of Economics, MIT). Participantii sunt studenti si cadre didactice atat din cadrul UBB, cat si din cadrul altor universitati din Romania.

Mihai Manea, short bio:


  • A publicat articole in jurnale precum American Economic Review, Econometrica, Journal of Economic Theory, Games and Economic Behavior.
  • A predat la MIT cursuri in teoria jocurilor, microeconomie, strategy&information.
Educatie:
  • Ph.D., Economics, Harvard University, 2009
  • A.B., Economics, Summa Cum Laude, Princeton University, 2005
  • Colegiul National Vasile Alexandri, Galati
  • 3 medalii de aur la Olimpiada Internationala de Matematica, 1999, 2000, 2001
  • 3 medalii de aur la Olimpiada Balcanica de Matematica, 1999, 2000, 2001
  • 6  premii I la Olimpiada Natioanla de Matematica, 1996–2001
Partenerii conferintei sunt: Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar, TRANSFOND, Okian, Covalact.
Partenerii media ai evenimentului sunt: Hotnews, Foreign Policy Romania si Transylvania College.












Material sustinut de LIDL​

FOTO​ Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Baba Ganoush, unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba

Baba Ganoush este unul dintre cele mai populare aperitive din lumea araba, fiind nelipsit de la masa in tari ca Liban, Siria sau Iran. Baba Ganoush este un aperitiv pe baza de vinete coapte si tahini, pasta de susan. Se serveste rece, dupa ce a stat cel putin 2-3 ore la frigider pentru a se intrepatrunde aromele si se potriveste perfect alaturi de painea arabeasca - pita sau lipie si in combinatie cu legume proaspete.


1047 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri