Potrivit deciziei comercialae a Curtii de Apel Alba Iulia nr. 869/2011 pronuntata in sedinta publica din 4 august 2011, Hotararea nr. IX AGOA SC Sibex - Sibiu Stock Exchange SA privind alegerea membrilor Consiliului de Administratie al societatii si Hotararea Consiliului de Administratie a fost reactivata din aceeasi data, astfel incat in cadrul sedintei de vineri, 14 octombrie 2011, Consiliul de Administratie al Sibex informeaza ca incepand cu aceeasi data, Cristian Sima este Presedintele Consiliului de Administratie al SC Sibex - Sibiu Stock Exchange SA, urmand ca de la data de 01.01.2012 Sima sa indeplineasca si functiile de Director General si conducator al societatii, se arata intr-un comunicat al Bursei sibiene.

Reamintim ca in vara, acţionarii bursei de la Sibiu (Sibex) i-au ales din nou ca membri în Consiliul de Administraţie pe Paul Miclăuş, fost vicepreşedinte CNVM, şi pe Cristian Sima, întrucât deciziile AGA din aprilie, prin care cei doi fuseseră numiţi administratori, au fost contestate în instanţă şi suspendate de Tribunalul Sibiu.

Totodată, acţionarii l-au revocat din funcţia de membru CA pe Teodor Ancuţa, fostul preşedinte CA şi director general al Sibex de la înfiinţarea bursei (1997) până la finele lunii aprilie. În locul lui Ancuţa a fost ales Sima. La AGA au fost prezenţi acţionari care deţin 72,5% din drepturile de vot, potrivit unui comunicat al Sibex.

Miclăuş şi Sima au mai fost aleşi membri ai CA la finele lunii aprilie, însă deciziile AGA au fost suspendate de Tribunalul Sibiu într-un proces iniţiat de un grup restrâns de acţionari.