​Sergiu Toader va reveni la Realitatea TV odata cu mutarea in noul sediu din cladirea Willbrook, dupa ce, pentru o perioada, se stabilise in Noua Zeelanda, informeaza Pagina de media.

De la 1 noiembrie, potrivit declaratiilor lui Elan Schwartzenberg (actionarul Realitatea Media), postul de stiri urmeaza sa se mute in cladirea Willbrook.

Sergiu Toader, unul dintre oamenii de baza care au construit Realitatea TV, nu este la prima "revenire". In august 2009, Emil Hurezeanu (pe atunci presedintele Realitatea Media) anunta intoarcearea lui Sergiu Toader pentru un contract de cinci ani. Nu aveau sa fie cinci ani. In martie 2010, Sergiu Toader venea din nou la Realitatea, pentru a se ocupa de proiectul statiei din Republica Moldova.

Managerul Sebastian Ghita si proprietarul Elan Schwartzenberg isi impart resursele Realitatea TV: cea mai mare parte a oamenilor au trecut pe firma lui Sebastian Ghita (care va dezvolta RTV), contractul de sediul in Casa Presei este pe firma lui Ghita, in timp ce echipamentele si licenta de emisie sunt ale firmei lui Elan Schwartzenberg (care va ramane cu numele Realitatea TV si va emite din alte studiouri, in cladirea Willbrook).