Cat de atractiva mai este Romania pentru investitorii straini si cum poate mediul de afaceri local sa o faca mai atractiva? Pot liderii de business schimba in bine atractivitatea economiei romanesti? Cine pleaca si cine mai vine sa investeasca la noi? Ioana Filipescu Managing Director la Raiffeisen InvestmentRomania, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.

Filipescu este membru al Fundatiei Romanian Business Leaders, care reuneste peste 50 de lideri de business din Romania. Acestia vor organiza un forum la Bucuresti, in perioada 3-5 februarie, precedat de o masa rotunda in data de 8 decembrie.

Citeste si comenteaza aici principalele declaratii ale Ioanei Filipescu

Nota Redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.

Cei mai importanti oameni de afaceri din Romania se vor intalni in cadrul acestui summit din februarie 2012 la Bucuresti de Fundatia Romanian Business Leaders- o organizatie neguvernamentala, infiintata in martie 2011.

  • Mai multe informatii despre organizatie le gasiti aici.

Fundatia Romanian Business Leaders reuneste oameni de afaceri si manageri din Romania precum Mihai Marcu (CEO MedLife), Anca Harasim (director executiv AmCham), Dan Pascariu (presedinte al Consiliului de Supraveghere al UniCredit Tiriac Bank), Mihaela Perianu (CEO Aims Human Capital si Dale Carnegie Training), Sorin Axinte (asociat Glue Bucuresti), Lucian Butnaru (antreprenor, CEO ZebraPay), Dragos Dinu (asociat Link Resource).

"Ne dorim sa facem un Davos romanesc, de aceea am stabilit data summit-ului la o saptamana dupa forumul din Elvetia", a spus Andreea Rosca, unul dintre fondatorii acestei initiative.