Banca Comerciala Romana anunta ca, in noaptea de joi, 12 aprilie, spre vineri, 13 aprilie, intre orele 02:00 - 06:00, vor exista intreruperi functionale la nivelul sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri BCR, precum si reteaua de acceptare ATM/MFM (masina multifunctionala) si POS BCR. Cauza este derularea unor procese specifice in vederea imbunatatirii sistemului informatic BCR. Reteaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectata de acesta intrerupere.

Serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative - Click 24 Banking BCR si Alo 24 Bankign BCR - va fi disponibil conform programului de functionare - 24/7, cu exceptia afisarii informatiilor referitoare la cardurile de credit.

Serviciile oferite de good.bee prin intermediul telefonului mobil vor fi, ca de obicei, functionale 24 de ore din 24, permitand clientilor sa obtina informatii despre cont, sa reincarce orice cartela de mobil in retelele partnere, sa trimita bani in orice cont din Romania sau sa plateasca facturi direct de pe mobil.