Directorul adjunct al Directiei Operatiuni de piata din BNR, Victor Andrei, ales presedinte al Asociatiei Pietelor Financiare

de DP     HotNews.ro
Vineri, 1 iunie 2012, 15:09 Economie | Finanţe & Bănci

Victor Andrei, director adjunct BNR al Directiei operatiuni de piata a fost ales in unanimitate in functia de presedinte al ACI Romania - Asociatia Pietelor Financiare, in cadrul Adunarii Generale desfasurate joi 31 mai la sediul Centrului de Pregatire al Bancii Nationale. La intalnirea de joi au fost prezenti si au tinut scurte discursuri Guvernatorul BNR Mugur Isarescu, Cristian Sporis- Secretar de Stat in MFP si Axel Jester, Director Europa de Est in cadrul Thomson Reuters.

Subiectele avute pe ordinea de zi au fost Raportul Consiliului Director, Alegerile pentru Consiliul Directorsi teme legate de Congresul 51 al ACI - Dubai. In cadrul Raportului Consiliului Director au fost dezbatute urmatoarele teme de interes general:
- Extinderea proiectului "Fixing" ce are in vedere interpolarea preturilor la Titlurile de Stat pentru toate emisiunile;
- Proiectul "REPO" - extinderea cadrului existent de decontare si depozitare a titlurilor de stat si crearea unui contract REPO bazat pe legea romana;
- Continuarea sprijinirii participarii membrilor Asociatiei la procesul de pregatire profesionala;
- Raportul Trezorierului in ceea ce priveste rezultatul exercitiului financiar 2011

Intr-o ultima etapa s-a trecut la alegerea membrilor din Consiliul Director al caror mandat a expirat. Propunerea Consiliului Director pentru functia de presedinte, domnul Victor Andrei, director adjunct BNR, a fost aprobata in unanimitate de catre membrii prezenti. Totodata, Adunarea Generala a Asociatiei a votat in unanimitate conferirea titlului de Membru de Onoare a Asociatiei Pietelor Financiare domnului Serban Matei pentru contributia deosebita la formarea si dezvoltarea asociatiei, inca de la infiintare.

Ca urmare a votului liber exprimat, noul Consiliu Director este, dupa cum urmeaza:
- Presedinte Victor Andrei (Banca Nationala a Romaniei)
- Secretar General Marius Stoica (BRD - Groupe Societe Generale)
- Trezorier Cosmin Bucur (RBS Bank)
- Seful Comisiei de educatie Eugen Carstea (BCR)
- Seful Comisiei de profesionalism Cristian Sporis (Ministerul Finantelor Publice)
- Responsabil comunicare Theo Buftea (Bancpost)
- Membru Luminita Runcan (Banca Transilvania)
- Membru Razvan Gheorghe (CEC Bank)

ACI Romania - Asociatia Pietelor Financiare are peste 250 membri, este o organizatie profesionala, fara scop lucrativ, bazata pe camaraderia dintre arbitrajisti (dealeri), avand drept scop promovarea acestei profesiuni, fara discriminare.


Citeste mai multe despre   
Jurnal din Israel​

​FOTOGALERIE Tel Aviv: plaje, muzici si trupuri

Greu sa gasesti in lume un oras care petrece mai mult, care se odihneste mai seren. Un New York pe Malul Mediteranei, un colt de Europa sofisticata in Orientul Mijlociu, o destinatie de plaja excelenta, un oras in care noptile de distractie se continua si dupa ce se crapa de ziua. Oameni pe longboard-uri colorate coboara spre faleza orasului, de multe ori purtand doar o pereche de pantaloni scurti. Esti in inima civilizatiei est-mediteraneene, cu hedonismul ei milenar, cu cultul inca pastrat al corpurilor frumoase, cu o senzualitate subtila, dar neascunsa.

794 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi