Banca Nationala intentioneaza sa isi schimbe elementele de identitate vizuala, organizand in acest sens o licitatie publica, bugetul alocat pentru aceasta fiind de 185,484 lei. Firmele care pot participa la licitatie trebuie sa fi avut o medie a cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani trebuie sa fie egala sau mai mare decat suma de 370.968 lei . si sa mai fi derulat asemenea proiecte

  • "Se va prezenta lista principalelor servicii similare (proiecte relevante), avand ca obiect realizarea de identitati vizuale corporate si manuale de identitate pentru organizatii mari) prestate in ultimii 3 ani , indiferent daca beneficiarii sunt autoritati contractante sau clienti privati din care sa rezulte ca ofertantul a prestat un contract de servicii in valoare de minimum 90.000 lei sau maximum trei contracte anterioare a caror suma cumulata sa fie de minim 185.000 lei", se arata in documentele BNR.
  • Proiectele prezentate trebuie sa fie relevante din punct de vedere al elementelor fundamentale ale unei identitati vizuale (logo, paleta de culori, caligrafie, stil vizual, ghid de pozitionare / ierarhizare a informatiei, stilul fotografiei, inclusiv standardele de utilizare ale acestora), al calitatii tehnice a designului (coerenta declinarilor stilului vizual al unei identitati vizuale in aplicatiile acesteia) si al nivelului de comple xitate (numarul de categorii de aplicatii ale unei identitati vizuale tratate de manualul de identitate). Portofoliu de servicii similare celor descrise in caietul de sarcini.