Consiliul Concurentei a amendat doua firme pentru furnizarea de informatii inexacte in cadrul unei investigatii vizand o licitatie a CNADR

de DP     HotNews.ro
Miercuri, 19 septembrie 2012, 14:48 Economie | Finanţe & Bănci

Consiliul Concurentei a sanctionat SC Shotblast SRL si Eleftherios Kokkinakis LTD din Cipru cu amenda in valoare totala de 80.322,89 lei pentru furnizarea de informatii inexacte. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei privind posibila participare cu oferte trucate a cinci companii la licitatia organizate de CNADNR pentru atribuirea unui contract pentru lucrari de marcaje rutiere pe drumurile nationale, anunta autoritatea de concurenta.

Pe parcursul investigatiei, celor cinci companii, S.C. Plastidrum SRL, S.C. Signature Semnalizare SRL, S.C. Swarco Romania SRL, Swarco Heoscont Strassenmarkierung GmbH si Eleftherios Kokkinakis LTD, le-au fost solicitate date si informatii suplimentare. Desi cele doua intreprinderi, SC Shotblast SRL si Eleftherios Kokkinakis LTD au raspuns solicitarii Consiliului Concurentei in termenul stabilit, informatiile furnizate, cu privire la structura grupului din care fac parte acestea, au fost inexacte.

In conformitate cu prevederile legale in domeniul concurentei, cele doua companii au fost  sanctionate: SC Shotblast SRL cu amenda de 51.812,87 lei si Eleftherios Kokkinakis LTD cu 28.510,02 lei.


Citeste mai multe despre   
[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

679 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version