ANAF a publicat calendarul intalnirilor cu contribuabilii din Capitala pentru explicarea sistemului TVA la incasare

de DP     HotNews.ro
Miercuri, 21 noiembrie 2012, 14:19 Economie | Finanţe & Bănci

Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti organizeaza intalniri cu contribuabilii interesati de aplicarea sistemului TVA la incasare, se arata intr-un comunicat al ANAF remis miercuri, HotNews.ro.  Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti (DGFPMB) si Administratiile Finantelor Publice Sector 1-6 (AFPS 1-6) organizeaza in zilele de 27.11.2012 si 04.12.2012 intalniri cu contribuabilii interesati de aplicarea  sistemului TVA la incasare.

Accesul contribuabililor la aceste instruiri va fi gratuit  iar intalnirile vor avea loc dupa cum urmeaza:
- pentru contribuabilii mijlocii la sediul DGFPMB din str. Dimitrie Gerota nr.13, sector 2, Bucuresti, etaj.3, sala de Conferinte, ora 14,00.
- pentru contribuabilii care se afla in administrarea AFPS 1-6, in functie de arondare:
Administratia  Finantelor Publice Sector 1 la sediul din str. Roma nr.7, Sector 1, parter, Sala Mare, ora 14,00.
Administratia Finantelor Publice Sector 2 la sediul din str. C.A. Rosetti nr.39, Sector 2, etaj 1, Camera 21, ora 14.
Administratia Finantelor Publice Sector 3  la sediul din Calea Mosilor nr. 156, Sector 2, Camera 2, ora 14,00.
Administratia Finantelor Publice Sector 4  la sediul din Str. Cutitul de Argint nr. 7, Sector 4,  Mansarda, ora  14,00.
Administratia Finantelor Publice Sector  5  la sediul din Calea 13 Septembrie, nr. 226, Sector 5, etaj 1,Camera 8, ora 14,00.
Administratia Finantelor Publice Sector 6  la sediul  din str. Popa Tatu nr. 7, Sector 1, Mansarda, ora 14,00.

Inscrierile vor fi transmise pe adresele de e-mail: Asistenta.MB@mfinante.ro (pentru contribuabilii mijlocii) iar pentru ceilalti contribuabili pe adresele  Asistenta.S1@mfinante.ro; Asistenta.S2@mfinante.ro; Asistenta.S3@mfinante.ro; Asistenta.S4@mfinante.ro; Asistenta.S5@mfinante.ro; Asistenta.S6@mfinante.ro

Participarea va avea loc in ordinea inscrierilor in functie de capacitatea salii iar cei interesati trebuie sa transmita datele de identificare (nume, societate, asociaţie, telefon, e-mail, fax, etc.), pana la data de:
- 23 noiembrie 2012, ora 14,00 pentru evenimentul din data de 27 noiembrie 2012;
- 30 noiembrie 2012, ora 14,00 pentru evenimentul din data de 4 decembrie 2012.
Instruirea va fi asigurata de catre persoane din cadrul structurilor de asistenta contribuabili din cadrul DGFPMB si AFPS 1-6.

Contribuabilii inscrisi peste numarul de locuri existente, vor fi invitati sa participe la urmatoarea intalnire.
DGFMB informeaza ca Ministerul Finanţelor Publice a elaborat Ghidul privind aplicarea sistemului TVA la încasare. Ghidul este un instrument util oferit contribuabililor datorită faptului că este structurat astfel încât să ofere, pe lângă selecţia şi gruparea coerentă a prevederilor referitoare doar la TVA la încasare existente în Codul fiscal şi în normele metodologice, şi explicaţii, comentarii, exemplificări, în situaţia în care înţelegerea textelor legale este mai dificilă sau necesită coroborări între diferite articole din cod şi din norme.


Citeste mai multe despre   
Material sustinut de Superbrands

Help Net, 19 ani de excelenta pe piata farma

Help Net Farma opereaza una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania si face parte alaturi de Green Net - importatorul si distribuitorul de suplimenti nutritivi si dezvoltatorul lantului exclusivist Beautik Haute Perfumerie, din grupul Farmexim, primul importator si distribuitor de produse farmaceutice din Romania.

1205 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă