Intreprinzatorii aflati la inceput de drum, cu firme care nu au implinit inca 12 luni de activitate, pot beneficia de gratuitate la operatiunile desfasurate la Banca Transilvania, accesand Contul Primul An Gratuit.

Banca Transilvania LogoFoto: Banca Transilvania

Banca Transilvania a lansat acest produs recent, premisa fiind sustinerea start-up-urilor, primele 12 luni fiind decisive pentru companiile aflate la inceput de drum.

Pot beneficia de Contul Primul An Gratuit atat clientii Bancii Transilvania, cat si cei care vor alege, de acum inainte, sa lucreze cu BT. Produsul este destint celor care au societati comerciale infiintate incepand cu data lansarii acestui produs. Companiile infiintate anterior lansarii produsului BT vor putea beneficia de oferta bancii pe perioada cuprinsa intre data deschiderii contului la Banca Transilvania si implinirea a 12 luni de la infiintarea firmei.

Care sunt beneficiile aduse deContul Primul An Gratuit?

  • Comision 0 la platile intrabancare si interbancare, efectuate prin BT24 - Internet Banking si Mobile Banking;
  • Comision 0 la platile si incasarile intrabancare si interbancare, cu cec si bilet la ordin;
  • Comision 0 la incasarile intrabancare si interbancare, cu ordin de plata;
  • Comision 0 pentru gestiunea contului curent.

Banca Transilvania este recunoscuta ca Banca Oamenilor Intreprinzatori, principalul partener bancar al intreprinderilor mici si mijlocii din Romania. Dintre cele patru linii de business ale sale, doua sunt dedicate companiilor mari si IMM-urilor. Cu BT lucreaza acum 140.000 de clienti persoane juridice, in crestere cu aproximativ 20% fata de inceputul anului 2012.