Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

(P) Companiile "tinere" au gratuitate la Banca Transilvania: Contul Primul An Gratuit

de     Smile Media
Joi, 22 noiembrie 2012, 18:07 Economie | Finanţe & Bănci

Banca Transilvania Logo
Foto: Banca Transilvania
Intreprinzatorii aflati la inceput de drum, cu firme care nu au implinit inca 12 luni de activitate, pot beneficia de gratuitate la operatiunile desfasurate la Banca Transilvania, accesand Contul Primul An Gratuit.

Banca Transilvania a lansat acest produs recent, premisa fiind sustinerea start-up-urilor, primele 12 luni fiind decisive pentru companiile aflate la inceput de drum.

Pot beneficia de Contul Primul An Gratuit atat clientii Bancii Transilvania, cat si cei care vor alege, de acum inainte, sa lucreze cu BT. Produsul este destint celor care au societati comerciale infiintate incepand cu data lansarii acestui produs. Companiile infiintate anterior lansarii produsului BT vor putea beneficia de oferta bancii pe perioada cuprinsa intre data deschiderii contului la Banca Transilvania si implinirea a 12 luni de la infiintarea firmei.

Care sunt beneficiile aduse de Contul Primul An Gratuit?
  • Comision 0 la platile intrabancare si interbancare, efectuate prin BT24 - Internet Banking si Mobile Banking;
  • Comision 0 la platile si incasarile intrabancare si interbancare, cu cec si bilet la ordin;
  • Comision 0 la incasarile intrabancare si interbancare, cu ordin de plata;
  • Comision 0 pentru gestiunea contului curent.
Banca Transilvania este recunoscuta ca Banca Oamenilor Intreprinzatori, principalul partener bancar al intreprinderilor mici si mijlocii din Romania. Dintre cele patru linii de business ale sale, doua sunt dedicate companiilor mari si IMM-urilor. Cu BT lucreaza acum 140.000 de clienti persoane juridice, in crestere cu aproximativ 20% fata de inceputul anului 2012.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

1759 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri