Fundatia Romanian Business Leaders a trimis noului Guvern al Romaniei un raport care sintetizeaza viziunea liderilor romani din business, cu privire la tendintele mari care vor marca urmatoarele 12 luni si temele importante de dezbatere publica in 2013. (vezi atasament). Cele trei axe principale de lucru pentru comunitatea Romanian Business Leaders sunt educatia, buna guvernare si antreprenoriatul.

Aceste teme au fost identificate, pe parcursul ultimului an, ca fiind arii critice pentru economie, impreuna cu necesitatea dezvoltarii unei strategii-cadru care sa le cuprinda.

Acestor prioritati li se mai adauga, potrivit liderilor din business, alte cateva zone de interes, unde mediul de afaceri privat poate avea o contributie valoroasa prin expertiza si studii de caz. Acestea sunt: investitiile si crearea de noi locuri de munca, fondurile europene si relatia cu alte parti ale societatii.

Toate aceste teme si preocupari vor face obiectul discutiilor si proiectelor concrete ce vor rezulta la cea de a doua editie a Romanian Business Leaders Summit, din 7-8 februarie 2013.

Fundatia Romanian Business Leaders (FRBL) este o organizatie apolitica, neguvernamentala si non-profit, infiintata in 2011, avand ca prim scop organizarea Romanian Business Leaders Summit la inceputul anului 2012.

Membrii boardului Fundatiei Romanian Business Leaders sunt:

Ioana Filipescu (managing director Raiffeisen Investment Romania) - membru board

Anca Harasim (director executiv Camera de Comert Americana in Romania) - membru board

Mihaela Perianu (antreprenor, CEO AIMS Human Capital si Dale Carnegie Training, Bucuresti) - membru board

Andreea Rosca (consultant comunicare) - cofondator

Sorin Axinte (consultant marketing si branding, asociat GLUE Bucuresti) - cofondator

Lucian Butnaru (antreprenor, CEO ZebraPay) - cofondator

Catalin Dima (avocat asociat coordonator, Dima & Asociatii) - membru board

Dragos Dinu (antreprenor, asociat Link Resource) - membru board

Mihai Marcu (antreprenor, CEO MedLife) - cofondator

Dan Pascariu (economist, presedintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Tiriac Bank) - membru board