Banca Comerciala Romana (BCR), Bancpost, BRD-GSG si Raiffeisen Bank au remis comunicate redactiei prin care informeaza ca unitatile lor nu vor avea program cu publicul in zilele de 1, 5 si 6 Mai 2013 (Sarbatori legale). BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din sapte inclusiv sarbatorile legale, spun reprezentantii BCR.

Zilele de 1,5 si 6 mai sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor.

In perioada 1-6 Mai, unitatile Bancpost vor functiona conform programului normal, cu exceptia zilelelor de 1 si 6 Mai, zile de sarbatoare legala, cand vor fi inchise. Va reamintim ca programul de lucru cu publicul se desfasoara in intervalul orar 09.00-17.00.

Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 1, 5 si 6 mai, cu exceptia celor situate in mari magazine, mall-uri si in aeroportul Henri Coanda (Visa Tax), dar si a agentiilor Bran, Poiana Brasov si Sinaia, care vor functiona potrivit unui program special.

In ceea ce priveste serviciile oferite de contact center-ul BRD, pe 1, 5 si 6 mai vor fi disponibile optiunile automate de consultare sold/operatiuni si serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor Multix/BRD@ffice, iar pe 4 mai serviciul Vocalis va fi disponibil cu toate optiunile intre orele 8.00 si 16.00.

Banca precizeaza ca serviciul Vocalis se afla la dispozitia clientilor pentru informatii generale/subscrieri/suport produse si servicii BRD, precum si pentru operatiuni (plati facturi/ transferuri intra si interbancare).