Incepand cu 1 iulie 2013, Mihaela Mitroi va deveni noul lider al Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica al PwC Romania, inlocuindu-l pe Peter de Ruiter, care va ramane Partener de Consultanta Fiscala in cadrul firmei, se arata intr-un comunicat al PwC. Mitroi va coordona de asemenea activitatile de consultanta fiscala si juridica ale PwC din Europa de Sud-Est, incluzand Moldova, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Albania si Bosnia.

Mihaela Mitroi s-a alaturat PwC Romania in anul 1997, iar in iulie 2004 a devenit Partener. Are o vasta experienta atat pe probleme de fiscalitate interna cat si internationala, fiind implicata in proiecte complexe de restructurare, privatizare, scheme de optimizare a taxelor precum si in activitati de consultare cu Ministerul de Finante privind imbunatatirea legislatiei fiscale din Romania. Ea a fost implicata in oferirea de consultanta elaborata atat companiilor multinationale, cat si celor autohtone, oferindu-le consultanta fiscala, asistandu-le in proiecte de due-dilligence in tranzactii, precum si privatizari. Ea a fost de asemenea implicata in consultanta fiscala pentru persoanele fizice (atat pentru cetateni romani, cat si straini).

Mihaela Mitroi este membru CECCAR, Membru al Consiliului Superior al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, membru al Asociatiei Fiscale Internationale.