Vicontele Etienne Davignon, presedintele Grupului Bilderberg, a vizitat joi, West Gate, care gazduieste sediile unor companii multinationale precum Dacia Renault, Siemens sau Societe Generale. El a fost insotit de Liviu Tudor, proprietarul parcului de birouri si secretar general al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma. Potrivit unor surse apropiate discutiilor, vicontele a avut o serie de intalniri particulare la sediile unor companii din cadrul parcului.

Vizita West Gate _1Foto: Hotnews

Considerat a fi unul dintre principalii sustinatori ai proiectului Uniunii Europene, vicontele Etienne Davignon se afla in Romania la invitatia lui Liviu Tudor, pentru a prezida conferinta organizata de Asociatia Romana pentru Clubul de la Roma, cu ocazia aniversarii a 20 de ani de activitate.

"Vizita vicontelui Etienne Davignon in West Gate a fost o onoare pentru noi si in acelasi timp o buna ocazie pentru domnia sa de a lua pulsul mediului de business din Romania. West Gate gazduiste companii de top din economia romaneasca, cu afaceri de sute de milioane de euro si un numar total de peste 8.000 angajati", a declarat Liviu Tudor, presedintele Genesis Development, proprietarul parcului de birouri West Gate.

West Gate este compus din cinci cladiri de birouri, cu o suprafata totala de 75.000 de metri patrati. Printre companiile care au sediul in West Gate se numara: Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Societe Generale, PPD (Pharmaceutical Product Development) Romania, Panasonic, Citibank, Alpha Bank, Carestream Health, Medicover si Accenture.