Melania Hancila, fost consilier pe probleme de cercetare a prim-vicepresedintelui Daniel Daianu in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara a parasit ASF dupa nici 6 luni de la angajare, urmand sa priea in aceste zile postul de manager in cadrul Deloitte Consultanta, au declarat pentru HotNews.ro surse bancare. Noua pozitie a Melaniei Hancila, care se bucura de o solida reputatie in domeniul cercetarii macroeconomice, va fi axata in cadrul Deloitte Consultanta pe Strategie si Operatiuni, mai spun sursele citate.

Melania HancilaFoto: Hotnews

Ea detinea din 2008 functia de economist sef si director al departamentului de Cercetare si Strategie din Volksbank. A absolvit Facultatea de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, dupa care a lucrat in 2003 ca manager asistent pentru Romania Hypermarche (Cora), pentru ca din 2004 sa-si inceapa cariera in banking, domeniul care o atrasese din facultate.

S-a angajat la Credit Europe Bank Romania ca ofiter de cont in cadrul unei sucursale, dupa care in 2005 a preluat pozitia de analist de cercetare in cadrul directiei de trezorerie a aceleiasi banci. In 2007 s-a mutat la Banca Comerciala Romana, ca analist in departamentul de cercetare si strategie - ultima functie detinuta inainte de a se alatura Volksbank Romania.