Guvernul a anulat printr-o Ordonanta de Urgenta impozitul pe venitul agricol pentru cei care au suferit pierderi in 2013 din cauza calamitatilor

de CP     HotNews.ro
Miercuri, 18 iunie 2014, 16:42 Economie | Finanţe & Bănci

 documente
(18 Iun 2014) DOC, 113KB
(18 Iun 2014) DOC, 66KB
Guvernul a aprobat miercuri un proiect de Ordonanta de Urgenta privind unele măsuri fiscale. O masura este anularea impozitului pe venitul agricol, proporțional cu gradul de calamitate constatat, pentru contribuabilii care au desfășurat în anul 2013 activități agricole și care au suferit pierderi de venit, ca urmare a unor factori externi, informeaza Guvernul.

Alte masuri fiscale aprobate prin Ordonanta de Urgenta

  • Reglementarea unei excepții în privința obligației de desemnare a unui împuternicit de către contribuabilii care au obligații declarative și nu au un domiciliu fiscal în România.
  • Reglementarea posibilitatii emiterii și comunicării actelor administrative fiscale și în formă electronică.
  • Reglementarea posibilitatii contribuabililor de a transmite la organele fiscale cereri ori alte acte procedurale, utilizând mijloacele de transmitere la distanță.
  • Reglementarea posibilitatii organului fiscal de a transmite, inclusiv în format electronic, la solicitarea altor autorități publice, documentele privind situația fiscală a unui contribuabil.
  • Creanțele stabilite de alte organe și transmise spre recuperare ANAF se includ în sfera de aplicare a eșalonării de plată, astfel încât vor constitui obiect al eșalonării toate obligațiile de plată existente în evidența organului fiscal.

Vezi documentele atasateCiteste mai multe despre   
Intreb BT. Intalnire online: Credite pentru IMM-uri, in 2018. Doi specialisti raspund intrebarilor cititorilor, vineri, de la ora 12:00

Doi specialisti in credite pentru IMM de la Banca Transilvania raspund vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 12.00 la intrebari puse de cititorii StartupCafe.ro si HotNews.ro, la o noua intalnire online "Intreb BT", pe tema creditelor pentru intreprinderi mici si mijlocii - IMM. Daniel Szekely si Marsela Petreus vor raspunde la intrebari pe teme precum planificarea creditarii, la inceputul unui nou an de business, tipuri de credite, in functie de nevoile afacerii, tipuri de garantii.
  • Pune intrebarile folosind formularul de comentarii de pe StartupCafe.ro

677 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri