Politistii din cadrul IGPR efectueaza 12 perchezitii la membrii unei retele infractionale specializate in evaziune fiscala. Perchezitiile sunt efectuate pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Vrancea, la domiciliile membrilor unei retele infractionale, specializate in evaziune fiscala. La activitati participa peste 70 de politisti din structurile centrale al Politiei Romane, potrivit televiziunilor de stiri. Perchezitiile au loc in Bucuresti si in tara, la 12 sedii ale firmei. Prejudiciul estimat este de de 7 milioane de euro.

Din cercetari a reiesit ca persoanele banuite, in calitate de reprezentanti ai unor societati comerciale, nu ar fi evidentiat operatiunile comerciale desfasurate, creand totodata circuite comerciale prin care sunt evidentiate tranzactii fictive, in scopul sustragerii de la plata taxelor si impozitelor catre bugetul de stat.

In functie de probatoriul administrat si de aspectele rezultate, in urma perchezitiilor urmeaza a fi dispuse masuri conform prevederilor procesual penale in vigoare.