Raiffeisen Bank lanseaza o noua campanie promotionala adresata clientilor IMM prin care aduce in atentia firmelor din Romania noile pachete de cont curent IMM: BRONZE, SILVER, GOLD si PLATINUM! Mesajul campaniei „Alege corect pachetul de cont curent potrivit afacerii tale si castigi!” vine in sprijinul ideii de economisire a costurilor bancare prin alegerea unui pachet de produse si servicii fata de achizitionarea separata a acestora.

Din cele patru pachete: BRONZE, SILVER, GOLD si PLATINUM, clientul IMM poate opta pentru cel care se potriveste cel mai bine cu dimensiunea afacerii sale si a produselor si serviciilor bancare utilizate.

Avantajele alegerii unui pachet de cont curent sunt:

  • optimizarea costurilor in relatia cu banca cu pana la 700 de euro anual 
  • economie de timp prin eliminarea drumurilor la banca
  • servicii bancare de tranzactionare la pachet.

Alegerea pachetului adecvat se face in unitatile Raiffeisen Bank, sub indrumarea unui consilier IMM sau online pe baza unui calculator digital IMM Cost Control de la Raiffeisen Bank. Tot cu IMM Cost Control puteti afla valoarea economiei de cost obtinute in functie de pachetul ales.

Campania promotionala se desfasoara in perioada 1.12.2014 – 28.02.2015 si va fi urmata de o tragere la sorti la care se pot castiga 18 super premii: 9 Apple iPad Air 16GB Wi-Fi + 4G (Cellular), Ecran Retina 9.7 si 9 Apple iPhone 5S,16GB. La tragerea la sorti vor participa toti clientii care indeplinesc conditiile prevazute in Regulamentul promotiei publicat pe website-ul bancii:www.raiffeisen.ro/intreprinderi-mici-si-mijlocii/pachete-operationale-imm.

Optati acum pentru unul dintre noile pachete de cont curent BRONZE, SILVER, GOLD sau PLATINUM si va bucurati de avantajele serviciilor si tranzactiilor bancare la pachet!

Raiffeisen Bank este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare de calitate superioara pentru aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si 7.700 de corporatii mari. Banca avea la mijlocul anului trecut 5.478 angajati, o retea de 527 de unitati in toata tara, peste 1.100 de ATM-uri si aproximativ 13.000 de EPOS-uri.