Pe 17 august a inceput cea de-a doua etapa a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015. Dintre cele 134 de proiecte depuse pana la 1 august, dupa verificarea eligibilitatii lor conform regulamentului, s-au calificat in finala 99 de proiecte.

Voteaza proiectele finalisteFoto: Raiffeisen Bank

Proiectele finaliste vin in procent de 59% din 35 de localitati - Aiud, Alba Iulia, Arad, Pitesti, Bacau, Onesti, Marghita, Oradea, Botosani, Brasov, Nehoiu, Calarasi, Cluj-Napoca, Constanta, Targoviste, Galati, Targu Jiu, Miercurea Ciuc, Toplita, Orastie, Petrosani, Slobozia, Iasi, Otopeni, Voluntari, Baia Mare, Reghin, Targu Mures, Ploiesti, Zalau, Agnita, Sibiu, Radauti, Timisoara, Ramnicu Valcea, Focsani – si 41% din Bucuresti.

Proiectele ajunse in aceasta etapa reprezinta urmatoarele domenii: 57 % servicii sociale, 14% servicii de sanatate, 14% educatie financiara si 15% ecologie urbana.

In paralel cu procesul de votare, 64 de voluntari Raiffeisen vor evalua proiectele calificate in etapa finala din acest an. Nota juriului si numarul de voturi primite pentru fiecare proiect vor avea o pondere egala in media finala (50%-50%).

Mai multe detalii despre procesul de votare pot fi gasite in pagina Program de granturi a site-ului raiffeisencomunitati.ro.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati 2015 are un buget total de 100.000 euro pentru cele mai bune 10 proiecte, cu impact in comunitate, care vor primi fiecare cate o finantare de 10.000 euro.

  • Pana pe 11 septembrie 2015, orele 17:00, un singur proiect poate fi votat o singură data.

A cincea editie a Programului de Granturi Raiffeisen Comunitati a inceput pe 1 iulie 2015 si se va incheia pe 11 septembrie 2015. Lista proiectelor castigatoare va fi anuntata pana la data de 16 septembrie 2015, dupa verificarea si validarea de catre Raiffeisen Bank S.A. a voturilor inregistrate.

Programul de Granturi Raiffeisen Comunitati este primul program de finantare online a proiectelor de responsabilitate socială de pe piata bancara din Romania, scopul principal fiind sa sprijine organizatiile care doresc sa dezvolte si sa implementeze programe in beneficiul comunitatilor unde Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea.

Raiffeisen Bank Romania este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Raiffeisen Bank are o retea de peste 500 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 7.800 corporatii mari si medii.