Intr-un efort de comunicare in premiera pe piata bancara locala, Banca Feroviara (controlata de Vasile Blidar) a decis sa transmita clientilor numerele de telefon mobil ale lui Lucian Isar si Ioan Mihail Anca, presedintele Consiliului de Supraveghere, respectiv Directorul General al bancii. "In acest mod, Lucian Isar si Ioan Mihail Anca spera la consolidarea relatiilor cu IMM-urile si cu antreprenorii romani, punand la dispozitie atat un canal de comunicare in timp real, cat si expertiza proprie in domeniu. Astfel, feedback-ul legat de calitatea serviciilor bancii va fi primit direct de catre conducere, iar sugestiile si observatiile clientilor isi vor gasi rapid raspunsul", se arata intr-un comunicat transmis luni de Banca Feroviara.

Numelere de mobil ale lui Isar si Anca vor fi trimise clientilor banciiFoto: Hotnews

Banca Comerciala Feroviara anunta incheierea procesului de restructurare si reimprospatare a echipei, fapt ce a condus la introducerea de noi garantii de calitate a serviciilor bancare, unice pe piata din Romania.

Incepand de luni, 7 septembrie 2015, clientii persoane juridice care isi deschid conturi Primus IMM si Primus Antreprenor primesc numerele de telefon mobil al Presedintelui Consiliului de Supraveghere, Lucian Isar, si al Directorului General, Ioan Mihail Anca, disponibile si pe WhatsApp. Astfel, feedback-ul legat de calitatea serviciilor bancii va fi primit direct de catre conducere, iar sugestiile si observatiile clientilor isi vor gasi rapid raspunsul.

Pana acum nicio alta banca nu a transmis clientilor numerele de telefon mobil ale sefilor, tentatia fiind inversa, de a le proteja de eventuale apeluri care ar contine nu tocmai felicitari la adresa lor.

Produsul PRIMUS by BCF este un pachet bancar lansat in anul 2014, adresat atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.

Banca Comerciala Feroviara S.A. s-a lansat in anul 2009 cu un capital privat, integral romanesc si are in prezent 15 unitati, in 11 orase ale tarii.