"Numarul clientilor care accepta si semneaza oferta noastra de rate reduse creste intr-un ritm alert, insa suntem pregatiti sa suplimentam eforturile consilierilor din sucursalele BCR, astfel incat sa raspundem prompt si rapid tuturor solicitarilor", a declarat luni Dana Demetrian, Vicepresedinte Retail&Private Banking, BCR. Clientii care au acceptat oferta BCR, pana in acest moment, au economisit, in medie, pe perioada creditului ramasa 12.500 euro, spun oficialii bancii intr-un comunicat.

Dana Dima, vicepreședinte BCRFoto: Hotnews

"Am fost placut surprinsi, pentru ca ne pierduseram speranta de a depasi situatia in care ne aflam de cativa ani de zile. Categoric aceasta oferta a venit in sprijinul nostru. Apreciem ajutorul pe care l-am primit si avem speranta unei bune colaborari pe viitor", spune familia David (Bogdan Dumitru si Lucia Elena) care a beneficiat de reducerea ratei lunare cu 130 de euro.

"Am acceptat oferta destul de repede dupa o discutie cu consilierul bancii. Mi-a scazut rata cu 27.49%, reprezentand o suma considerabila" (Maria Oprescu, clienta BCR care a beneficiat de o reducere a ratei lunare cu 300 de euro).

"A fost o oferta neasteptata, m-am bucurat. Apreciez eforturile bancii de a imbunatati relatia cu clientii" este de parere Daniela Tulbure, o clienta BCR care a beneficiat de o reducere a ratei lunare cu 55 de euro.