Chemam sau nu evaluatorul? Cum calculam impozitul datorat pentru locuinta? Cu o intarziere de cateva saptamani, a aparut in sfarsit in Monitorul Oficial HG 159/2016 care modifica Normele de aplicare ale normelor cu privire la modul in care calculam impozitul datorat pentru locuinte, mai ales atunci cand gazduim si sedii sociale de firma. Miercuri, Guvernul a decalat cu doua luni termenul de depunere a declaratiei privind destinatia cladirii. Desi modificarile normelor ar fi trebuit sa clarifice regimul aplicabil acestor cladiri, forma finala lasa loc interpretarilor, spun consultantii fiscali. Cristian Rapcencu va sta de vorba online cu cititorii HotNews si ai StartupCafe despre modificarile Normelor, incercand sa clarifice orice nelamurire cu privire la cazurile care pot fi intalnite in practica.

Cristian RapcencuFoto: Hotnews

Cristian Rapcencu este lector universitar la Departamentul de Contabilitate si Audit din cadrul ASE Bucuresti. De asemenea, este expert contabil autorizat CECCAR si expert contabil judiciar. De asemenea, este consultant fiscal activ, membru CCF. Detine titlul de doctor, absolvind Scoala Doctorala, specializarea Contabilitate. El a publicat o serie semnificativa de studii, proiecte si articole si a participat la numeroase sesiuni de comunicari stiintifice nationale si internationale axate pe domeniul Contabilitate.

  • Pune intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului
  • Nu adresati mai mult de doua intrebari
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care contin mai mult de doua intrebari, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana